Toppoint Lamellen

4

stappen

'Kies uw materiaal, lamelbreedte en afwerking. Uw Toppointdealer doet de rest'

Details matter

 

Toppoint lamellen: uw privacy zo geregeld

Verticale lamellen zijn ideale raamdecoratie voor veel soorten ramen. Door de lamellen op elke positie te kunnen plaatsen is het mogelijk om een perfecte lichtinval te creëren en privacy te garanderen. Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, stof, Iso Reflex®, PVC en aluminium.

Stoffen en screendoek lamellen: Voor warme uitstraling.
Iso Reflex® lamellen: Isolerend, geluiddempend én reflecterend
Aluminium lamellen: Voor een strakke en zorgeloze raamdecoratie, ook in vochtige ruimtes.
PVC lamellen: De oplossing voor in de badkamer.

Uw Toppoint dealer adviseert u graag over de mogelijkheden.

Iso Reflex® lamellen

Iso Reflex® lamellen

 

Stoffen lamellen, sfeervol en praktisch

Lamellen zijn toepasbaar in vele woonstijlen. Stoffen lamellen zijn er in meer dan 100 kleuren. Een te warme kamer? Kies dan voor een coating die licht en warmte weert. Stoffen verticale lamellen zijn er ook in een vlamvertragende variant, wel zo veilig.
Uw Toppoint dealer geeft u het juiste advies.

Screendoek, ook voor lamellen

Ideaal voor vochtige ruimtes als de badkamer of keuken, lamellen van screendoek. Screenstof heeft een hoge kleurechtheid, is goed lichtdoorlatend, brandvertragend en vochtbestendig. Screendoek is zonwerend, vocht- en schimmelbestendig, sterk en makkelijk afneembaar.

Toppoint heeft een unieke en grootse collectie screendoeken. Ook verkrijgbaar in mooie trendkleuren zoals brons of koper. De screendoeken hebben verschillende transparantie, zo is er altijd een passende oplossing.

 

Iso Reflex® lamellen

Isolerend, geluiddempend én reflecterend
Hoogwaardige aluminium lamellen met een 100% natuurlijk vilten binnenzijde.
Meer weten? Kijk hier >

 

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen maken van elk interieur een stoer interieur. Ze passen overal en zijn superpraktisch, daarom kunnen ze  in elke ruimte worden gebruikt. Ook in vochtige ruimtes, of bij grote of schuine ramen. Uw Toppoint dealer geeft u het juiste advies.

 

PVC lamellen

Verticale lamellen uit pvc passen perfect in vochtige ruimtes, zoals uw badkamer of keuken. Want: ze zijn vochtbestendig. U kunt ze dus zonder zorgen ophangen in vochtige plekken. Het materiaal zal niet roesten of beschimmelen. Uw Toppoint dealer geeft u het juiste advies.

 

Het railsysteem van verticale lamellen

De verticale lamellen hangen aan een railsysteem. Dit is een aluminium systeem en kan geleverd worden tot een oppervlakte van zo’n 18m2.  Standaard is de rail in het wit of grijs. De bediening gaat via een ketting voor het draaien van de lamel en een trekkoord voor het schuiven ervan. Maak een afspraak bij uw lokale woonwinkel en bekijk de gehele collectie.

'Railsystemen van hoge kwaliteit'

Klantervaring

“Voor mijn grote ramen vond ik het lastig passende raamdecoratie te vinden, De Bossche Tapijtschuur adviseerde mij lamellen”.

Mw. Hofland

 

Eenvoudig ramen wassen

Wilt u graag gemakkelijk uw ramen blijven wassen? Dat kan snel en makkelijk met Toppoint lamellen. Door middel van een drukknop onderin de rail worden de lamellen losgekoppeld. Hierdoor zijn ze vrij met de hand te verschuiven.  Snel en handig wanneer de ramen gereinigd moeten worden.

'Makkelijk ramen reinigen'

 

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies uw materiaal, kleur en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest.'

STOF 1
STOF 2
STOF 3
STOF 4
STOF 5
STOF 6
STOF 7
STOF 8
STOF 9
STOF 10
STOF 11
STOF 12
STOF 13
STOF 14
STOF 15
STOF 16
STOF 17
STOF 18
STOF 19
STOF 20
STOF 21
STOF 22
STOF 23
STOF 24
STOF 25
STOF 26
STOF 27
STOF 28
STOF 29
STOF 30
STOF 31
STOF 32
STOF 33
STOF 34
STOF 35

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.