Contact

nieuwe najaarscollectie

13 september 2018

Nieuwe najaarscollectie 2018

De nieuwe najaarscollectie van Toppoint bestaat ook dit jaar uit unieke prints en stoffen. Alle stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een zeer hoge kleurechtheid (5).

Nieuwe verduisteringsstoffen

Onze stoffen Cyllene, Euforia, Lino, Allium en Sereno zijn nieuwe stoffen die 100% verduisterend zijn. 
De Cyllene is een geschuurde uni stof terwijl de Lino een mooie look heeft van geweven linnen. Onze gordijnstof Allium is ook volledig verduisterend en met een print van een grote berenklauw helemaal van deze tijd.

Mooie prints

Dit najaar zien we lichte in-between gordijnen met mooie prints. De Marble past helemaal bij de marmer trend en dus voorzien van een mooie marmer print. Met de stof Kimora kies je voor een print die zeer chique is en bij vele interieurs past. Wil je echt iets aparts wat niet iedereen heeft? Kies dan voor Zilverling. Deze heeft een uniek patroon met judaspenningen, zeer de moeite waard.

Kleur in huis

Met nieuwe gordijnen kun je op een snelle manier kleur aan je interieur geven. Vind je botanisch mooi en ga je ook voor kleur? Kijk dan eens naar in-between Blue Leaf of Jardin. Beide mooi te combineren met bijv. gordijnen in de stof Cyllene of Solution. Gordijn Dots, met bollen in diverse aquarelle kleuren, zorgt voor een blikvanger voor het raam en de stof Pixels zorgt voor een subtielere kleur. 

Voor ieder interieur

Zoek je een stof in een kleur die heel mooi aansluit bij jouw interieur? De stof Faas is er in wel 18 kleuren dus er is altijd wel een kleur die mooi staat in jouw huis. Ook de stoffen Basics Mondain, Basics Reverso zijn er in resp. 7 en 4 kleuren dus keuze genoeg.

Meer weten over de specifieke stoffen? Klik dan op de stofnaam voor meer informatie.

Geen keuzestress

Het kiezen van nieuwe gordijn kan natuurlijk zorgen voor keuzestress. Je kiest niet alleen voor een dessin of uni en kleur maar nieuwe gordijnen zorgen ook voor een mini make-over. Daarbij kun je wel wat advies gebruiken. Onze aangesloten Toppoint dealers nemen graag de tijd voor je, maak gerust een vrijblijvende afspraak om een goede keus te kunnen maken uit onze producten. Dit doe je heel gemakkelijk via ons contactformulier. Graag tot ziens!

Bron: copyright Toppoint

Naar het overzicht