Contact

voorjaarscollectie 2019

08 mei 2019

De Toppoint voorjaarscollectie van 2019

De nieuwe najaarscollectie van Toppoint bestaat ook dit jaar uit unieke prints en stoffen. Alle stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit materialen en hebben een zeer hoge kleurechtheid.

Nieuwe No Limits stoffen én alles kamerhoog

Naast de bekende stoffen Asis en Sol brengen wij nu twee nieuwe No Limits stoffen, Radium en Belenos. Radium is er in 9 kleuren, van gebroken wit, zacht groen tot een antraciet. Belenos is er in 7 kleuren en heeft een mooie zigzag weving. Natuurlijk zijn ook deze stoffen kleurecht, vocht- en schimmelwerend en vuilafstotend.
Vanaf heden zijn ook al onze No Limits stoffen kamerhoog, dus ook naadloos te verwerken.

Metallic finish

Steeds vaker zien we schittering, glans en metaalfinish in het interieur terugkomen. Onze stoffen Basics Brilliant, Emperador en Basics Florie passen perfect in dit plaatje. Subtiel of aanwezig, in deze stoffen is zeker een van deze afwerkingen terug te vinden. Helemaal van nu en uniek.

Het nieuwe botanisch

De botanische trend startte vorig jaar maar dit jaar zien we zeker een vervolg in deze trend. Met onze stoffen Catalina, Oliva en Altea spelen we hier op in. De Catalina is een mooi bedrukte stof met een verloop in het dessin, mooi in groen uitgevoerd. De Oliva, in een donkere en een lichte variant, is een echte eye-catcher met mooie bladeren op een effen achtergrond. Net even anders is de in-between Altea, in 2 kleuren. Deze heeft een prachtig aquarel van bloemen met bladeren.

Get the linnen look

Wil je wel een linnen look maar kies je niet voor echt linnen? Onze stoffen Basics Bellisimo en Cosa lijken beide sterk op linnen. De grove in-between Basics Bellisimo en de verfijnde Cosa zijn er beide in 15 naturelle kleuren en zijn in goed wasbaar en kamerhoog, dus naadloos. Naturel op zijn best.

Mindful, ongelooflijk soepel

Zoals u van ons gewend bent gaan wij voor de hoogst mogelijke kwaliteit stoffen en gaan we een uitgebreid kleurenpalet. De stof Mindful is superieur in soepelheid. Dankzij een speciale techniek is deze stof eén van de soepelste in onze collectie. Deze kamerhoge stof is verkrijgbaar in 22 kleuren, ook prachtige groene tinten. 

Dubbelgeweven, dat zie je

Graag uw aandacht voor onze stof Combo. Deze stof is dubbelgeweven en is o.a. gemaakt van echt linnen. De Combo is er in 16 kleuren, waaronder een mooie roestkleur, een junglegroen, een zeegroen, een koper maar ook een ivoor en zwart. Het mooi aan deze stof is dat de dubbelgeweven kwaliteit van de stof bij elke kleur goed zichtbaar is. Een aanwinst in elk interieur.

Chique classique

Met onze nieuwe stof Celiste brengen wij een nieuwe klassieker. Deze jaquard geweven stof heeft een smaakvol bloemenpatroon, sfeervol en tijdloos. Celiste is verkrijgbaar in 4 kleuren. Deze stof moet je in het echt zien.

Meer weten over de specifieke stoffen? Klik dan op de stofnaam voor meer informatie.

Geen keuzestress

Met kiezen van nieuwe gordijnen kan natuurlijk zorgen voor keuzestress. Je kiest niet alleen voor een dessin of uni en kleur maar nieuwe gordijnen zorgen ook voor een mini make-over. Daarbij kun je wel wat advies gebruiken. Onze aangesloten Toppoint dealers nemen graag de tijd voor je, maak gerust een vrijblijvende afspraak om een goede keus te kunnen maken uit onze producten. Dit doe je heel gemakkelijk via ons contactformulier. Graag tot ziens!

Bron: Toppoint

Naar het overzicht