Interieurtrends van 2018 op de Huishoudbeurs

13 februari 2018

Isola velours Gordijnen; de interieurtrend van 2018 nu op de Huishoudbeurs!

Wie dé nieuwste interieurtrend in raamdecoratie wil zien, gaat op de Huishoudbeurs naar het Woonatelier HomeSweetHome in Hal 1. Daar presenteert Toppoint de Isola velours gordijnen. Aantrekkelijk geprijsd, standaard gevoerd en in maar liefst 50 verschillende kleuren passen deze hippe en sfeervolle gordijnen in elke interieurstijl.

Velours gordijnen Isola : voor een hippe interieur-upgrade

Velours gordijnen hebben een warme, rijke uitstraling. Of je ze nu in een strak urban interieur ophangt, in een sobere Scandinavische inrichting of juist in een landelijke stijl, het geeft elke ruimte meer sfeer. De velours gordijnen Isola zijn bovendien standaard gevoerd waardoor ze optimaal warmte- en geluidwerend zijn en je zeker weet dat de lusjes van het velours niet loslaten. Met de Isola gordijnen geef je jouw interieur dus snel een hippe upgrade voor een heel aantrekkelijke prijs! Bovendien is deze stof ook geschikt als meubelstof.

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen, 1.250+ stoffen

Interieurtrends en vormgeving gecombineerd met functionele oplossingen in raamdecoratie, dat vind je bij Toppoint en dat presenteren we ook op de Huishoudbeurs. Zoals de Isola velours gordijnen maar ook elektrisch bedienbare vouwgordijnen. In meer dan 1.250 verschillende stoffen waaronder de exclusieve No Limits; geschikt voor vochtige ruimtes en uv-resistent, stoere screenstoffen of juist transparante of verduisterende vouwgordijnen. En wat jouw wens of interieurstijl ook is, onze vakmensen maken de vouwgordijnen altijd geheel op maat.

Bekijk het boorvrije montagesysteem EasyClick!

Een functionele en innovatieve oplossing is ook het montagesysteem voor raamdecoratie: de EasyClick. Dit is dé oplossing om plissés, jaloezieën of Duette Shades® in kunststof of aluminium draaikiep raamkozijnen te plaatsen zonder dat er een boor of schroevendraaier aan te pas komt. Ontdek zelf hoe eenvoudig je dit plaatst en bekijk de vele mogelijkheden ervan op de Huishoudbeurs.

Plan een speeddate voor interieur- en stylingtips

Naast innovatieve en kwalitatieve raamdecoratie biedt Toppoint altijd persoonlijk interieuradvies en stylingtips, ook tijdens de Huishoudbeurs. Wil je dat ook? Plan hier je speeddate in met een stylist. Neem voor je afspraak foto’s en een plattegrond mee.

Toppoint; op de Huishoudbeurs én in Nederland & België

Tijdens de Huishoudbeurs vind je ons in het Woonatelier in de stand van Decorette in hal 1, HomeSweetHome. Kun je ons daar niet bezoeken? Plan dan een vrijblijvend bezoek bij een van de Toppoint-verkooppunten in Nederland en België voor jouw persoonlijk styling- en interieuradvies. Onze verkooppunten vind je hier.

Bron: Copyright MrWoon


Naar het overzicht