‘What’s beautiful

must remain beautiful’

Je interieurtextiel is beschermd, fris en schoon met
No Limits® onderhoudsproducten

Ontdek onze innovatieve No Limits® onderhoudsproducten en geef jouw gordijnen, raamdecoratie en interieurtextiel de ultieme bescherming en verzorging die ze verdienen! Geniet zonder zorgen van je prachtige gordijnen, raamdecoratie of gestoffeerde meubels.

 

 

Onze onderhoudsproducten zijn 100% ecologisch, vrij van schadelijke stoffen en gecertificeerd met OEKO-TEX. Dankzij innovatieve nanotechnologie bespaar je tijd en zijn wassen of chemisch reinigen vaak overbodig. Bescherm, verfris en reinig je interieurtextiel zonder concessies te doen aan kwaliteit.
Protect 500 ml € 32,95 incl. btw
Refresh 500 ml € 32,95 incl. btw
Clean 300 ml € 32,95 incl. btw

 

No Limits® Protect

Bescherming tegen vuil en vocht

Vlekken op je nieuwe gordijnen of raamdecoratie dat wil je niet! No Limits® Protect beschermt al je interieurtextiel, ook bijv. gestoffeerde meubels, tegen vuil en vlekken. Zelfs de meest delicate textiel wordt beschermd. Verminderd tevens het pillen van textiel.

 


 

No Limits® Refresh

Verwijderd geurtjes en verfrist
No Limits® Refresh is de oplossing voor ongewenste geuren in huis. Geurmoleculen worden afgebroken en maken plaats voor een subtiel parfum. In drie heerlijke geuren.

 

No.1 Linen Dream

Beleef de bescheiden, maar stijlvolle sensatie van een schone, koele geur die doet denken aan huiselijke rust. Een uitnodigend aroma, als een zachte omhelzing van frisgewassen stoffen.

 

No.2 Floral Fusion

Laat je verleiden door de harmonie van bloemen in volle bloei, een symfonie van geuren die samenkomen in een prachtig boeket. Zowel verfijnd als verkwikkend.

 

No.3 Oriental Awakening

Met een unieke combinatie van natuurlijke houttonen en verkwikkende citrusgeur, brengen we een aroma dat je zintuigen doet ontwaken en je een frisse, revitaliserende ervaring biedt.

 


 

 

No Limits® Clean

Vlekkenverwijderaar

Hoe voorzichtig je ook bent een vlekje komt toch wel eens voor. No Limits® Clean beschadigt je gordijnen niet en laat geen residu achter.

 


 

No Limits® onderhoudsproducten zijn alleen verkrijgbaar
bij jouw Toppoint dealer.