No Limits® Refresh

Verwijderd geurtjes en verfrist

No Limits® Refresh is de oplossing voor ongewenste geuren in huis, op basis van de unieke formule worden geurmoleculen afgebroken en maken plaats voor een subtiel parfum. De frisse geurmoleculen hechten zich aan de vezels van de stof en worden gedurende een langere periode geactiveerd door zonlicht. Dus zodra de zonnestralen binnenvallen gaat No Limits® Refresh voor je aan het werk en laat je hele huis weer fris ruiken, keer op keer, ca. 30 dagen lang. Je kunt de behandeling zo vaak herhalen als je wilt zonder nadelige gevolgen voor al je interieurtextiel. Je mooie raamdecoratie maar bijvoorbeeld ook je bank, gestoffeerde stoelen en kussens.

No Limits® Refresh is er in drie smaakvolle geuren, dus als je je huis op wilt frissen is er altijd een geur die bij jou past.

 

No.1 Linen Dream

Beleef de bescheiden, maar stijlvolle sensatie van een schone, koele geur die doet denken aan huiselijke rust. Een uitnodigend aroma, als een zachte omhelzing van frisgewassen stoffen.

No.2 Floral Fusion

Laat je verleiden door de harmonie van bloemen in volle bloei, een symfonie van geuren die samenkomen in een prachtig boeket. Zowel verfijnd als verkwikkend.

No.3 Oriental Awakening

Met een unieke combinatie van natuurlijke houttonen en verkwikkende citrusgeur, brengen we een aroma dat je zintuigen doet ontwaken en je een frisse, revitaliserende ervaring biedt.


Inhoud:
500ml € 32,95 incl. btw

Ingrediënten:
minerale en biobased ingrediënten

Veiligheidsmaatregelen:
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. In geval van contact grondig spoelen met water.

 


No Limits® Protect is alleen verkrijgbaar bij jouw Toppoint dealer.

 


 

Meer No Limits® onderhoudsproducten: