No Limits stoffen

4

stoffen

'Ideaal voor de badkamer of keuken'

Waterafstotend

 

No Limits gordijnstoffen en vouwgordijnstoffen

Waterafstotende en weersbestendige gordijnstoffen; die vindt u in de Toppoint gordijnen- en vouwgordijnencollectie onder de naam No Limits stoffen. De No Limits stof is een unieke stof binnen ons Toppoint assortiment en komt van oorsprong uit de botenwereld. No Limits stoffen zijn zowel vuilafstotend als vocht –en schimmelwerend. Een ideale gordijnstof dus als u graag gordijnen of vouwgordijnen in de badkamer, keuken of zelfs buiten wilt plaatsen. In onze collectie vind je de No Limits stoffen BelenosRadium, Sol, en Asis.

 

Kleurecht

No Limits-stoffen hebben een natuurlijke linnen en katoenen uitstraling maar zijn daarnaast ook heel hightech. Zo bevatten ze de hoogst haalbare kleurechtheid (namelijk 8 op een schaal van 1-8 ). De vouwgordijnen en gordijnen van de No Limits-collectie hebben een extra luxe uitstraling dankzij het polyacryl. Deze sterke, zachte vezel in de No Limits-stof lijkt veel op wol. Hierdoor geven de vouwgordijnen en gordijnen een natuurlijke en warme sfeer aan uw interieur. Behalve dat deze stof heel sterk, kleurecht en sfeervol is, is het ook heel gemakkelijk te reinigen met een chloordoekje.

Toppoint No Limits stoffen zijn er in meer dan 30 kleuren

'Kies stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

lichtroze1
roze fluweel pag 14
zalmroze1
roestroze pag8
donkerroze1
paars1
lila fluweel pag 14
heidepaars1
heidepaars2
heidepaars3
taupe3
taupe1
taupe2
gemeleerd3
lichtgrijs6
lichtgrijs4
lichtgrijs3
grijs1
jeansgrijs1
jeansgrijs2
jeansblauw1
donkergroen1
mintgroen pag 30
taupe4
lichtgrijs6
zand8
zand3
zand2
zandmarmer1
oranjebruin1
okergeel3
okergeel2
okergeel pag 29
okergeel1
donkertaupe2
zwartbruin1
antracietV1
wit fluweel pag 14
wit9
ecru13

In de badkamer of keuken

Doordat de No Limits-stoffen vuilafstotend en vocht– en schimmelwerend zijn, zijn vouwgordijnen en gordijnen van deze exclusieve stof heel geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. De beschermende werking zorgt er namelijk voor dat de stof niet gaat schimmelen zodra de ruimte vochtig wordt. Wilt u liever vouwgordijnen of gordijnen ophangen in de keuken? Ook dat kan! De stof is eenvoudig te reinigen waardoor ook uw gordijnen of vouwgordijnen in de keuken mooi zullen blijven.

Gordijnen en vouwgordijnen voor buiten, het is mogelijk!

Ook buiten kunt u gordijnen en vouwgordijnen ophangen als ze gemaakt zijn van een van de exclusieve en robuuste No Limits-stoffen. Dankzij deze stof zijn de gordijnen en vouwgordijnen waterafstotend en weersbestendig en kunt u ze dus gerust als sfeermaker aan uw terras, veranda of serre toevoegen. De No Limits-stoffen hebben een warme en exclusieve uitstraling en zijn gemakkelijk in onderhoud wat het de ideale gordijnstof voor buiten maakt.
Benieuwd naar de prijs? Maak een afspraak voor een offerte op maat

Combineer gordijnen met vouwgordijnen voor extra sfeer

Onze raamdecoratieproducten zijn bij uitstek geschikt om met elkaar te combineren. Hangt u bijvoorbeeld vouwgordijnen samen met gordijnen voor de ramen, dan geeft dat een extra luxe en warme uitstraling in uw interieur. Bovendien kunt u dan nog beter de lichtinval bepalen en uw privacy regelen. En wilt u deze combinaties van gordijnen ook in de badkamer of keuken? Zoek dan een No Limits-stof voor elk van de raamdecoratieproducten uit.

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

 

No Limits stoffen zijn perfect voor:

Vouwgordijnen

Gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

No Limits als gordijn, eindeloos veel mogelijkheden!

Raamdecoratie in de keuken en badkamer