Paneelgordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Toppoint paneelgordijnen: mulitfunctionele raamdecoratie

Onze stoffen, meer dan 292 soorten, zijn technologisch door en door ontwikkeld. Afgestemd op uw interieurwensen, maar ook afgestemd op type ruimte en gebruik. Zo zijn er vocht- en schimmelwerende screenstoffen welke ideaal zijn voor badkamer of keuken. Simpelweg met een vochtige doek af te nemen. Ook zijn er brandvertragende stoffen. Toppoint past uiteraard steeds meer gerecyclede materialen toe. Paneelgordijnen zijn perfect voor grote raampartijen.

Transparante paneelgordijnen: Het daglicht wordt licht gefilterd en schijnt vrij uw kamer in. Uw uitzicht wordt niet belemmerd en van buiten naar binnen zijn contouren te zien. Perfect voor privacy overdag.
Semi-transparante paneelgordijnen: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk de gekozen stof schijnt daglicht gedimd binnen.
Verduisterende paneelgordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust. Zeker gecombineerd met ander raamproduct, zoals een rolgordijn.

Uw Toppoint dealer adviseert u graag over de mogelijkheden.

 


 

 


 

 

Afwerkingsmogelijkheden

Door de vele afwerkingsmogelijkheden passen paneelgordijnen altijd bij uw woonstijl. Combineer bijvoorbeeld meerdere paneelstoffen in één paneel. Ook kunt u kiezen uit screenstoffen, een onderhoudsvriendelijke stofsoort die bovendien energiebesparend is. Qua design kunt u ervoor kiezen om horizontale houten latjes tegen de panelen te laten plaatsen. Dit kan aan de onderzijde, bovenzijde en eventueel symmetrisch of asymmetrisch verdeeld over de panelen. De bediening is volledig geruisloos en kan zowel handbediend als koordbediend zijn. En qua hoogte heeft u eigenlijk ook alle keus; de panelen kunnen tot wel 3.000 mm gemaakt worden en zijn dus ook ideaal bij hoge ramen.

'Stel geheel naar eigen smaak samen'

 

Paneelgordijn als scheidingswand gebruiken

Met paneelgordijnen worden grote ruimtes op een eigentijdse, speelse wijze gemakkelijk opgedeeld in twee ruimtes. Het komt dan ook steeds vaker voor dat paneelgordijnen gebruikt worden als scheidingswand ofwel roomdivider, binnen een grotere ruimte. Doordat u de panelen heel gemakkelijk zelf kunt verplaatsen en verschuiven bepaalt u zelf de afmetingen van elke ruimte. elke ruimte. Voor een persoonlijk advies maakt u een afspraak bij uw lokale vakman.

Klantervaring

“Trendy Decor in Emblem adviseerde om een mooie houten afwerking te kiezen bij mijn paneelgordijnen. Voor mij dè finishing touch die net dat beetje extra geeft. Top advies.”.

Mw. Mertens

'Verduisterende paneelgordijnen houden licht buiten'

Toppoint paneelgordijnen in 156 stoffen

'Kies uw stof, breedte en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 8655
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 1433
rolgordijn 4773
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4762
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 5127
rolgordijn 4774
rolgordijn 5129
rolgordijn 8624b
rolgordijn 2625b
rolgordijn 2525

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

'Panelen voor en achter elkaar in rails'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

 

Paneelgordijnen combineren perfect met:

Rolgordijnen

Jaloezieën

Horren

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren