Aluminium lamellen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de lamelbreedte en afwerking. Parket Floors doet de rest'

 

Aluminium lamellen: geschikt voor iedere ruimte

Aluminium lamellen van Toppoint passen altijd. Ze zijn mooi in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer en zelfs in je keuken of badkamer! Door ze te combineren met hout, stof of steen geef je een stoere touch aan je interieur. Fijn is ook dat je met deze raamdecoratie de lichtinval en privacy in je huis eenvoudig naar je hand zet. Wil je veel licht? Laat de aluminium lamellen helemaal open. Om het licht te filteren, open je ze half. En heb je behoefte aan privacy, dan doe je ze helemaal dicht.

Voor het lappen van je ramen, schuif je de lamellen gewoon aan de kant. Ook het schoonmaken van aluminium lamellen is kinderspel. Je klikt ze uit de rail en neemt ze af met een zachte, vochtige doek met een zeepoplossing. Nadat ze droog en zeepvrij zijn, hang je de lamellen makkelijk weer op. Meer weten? Kom naar Parket Floors in Zwaag. In onze in-huis Toppoint Conceptstore ontdek je alle mogelijkheden van deze mooie en praktische raambekleding. Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

 

“Bij Parket Floors ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

 

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

'Railsystemen van hoge kwaliteit'

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies je materiaal, kleur en afwerking. Parket Floors doet de rest'

ALU 17
ALU 16
ALU 15
ALU 14
ALU 13
ALU 12
ALU 11
ALU 10
ALU 9
ALU 8
ALU 7
ALU 6
ALU 5
ALU 4
ALU 3
ALU 2
ALU 1

Goed advies? Kom langs bij Parket Floors of maak direct een afspraak.

 

'Makkelijk te reinigen'

 

Op maat gemaakte lamellen, perfect te combineren

Bij Parket Floors maken we aluminium lamellen van Toppoint op maat voor je. Het maakt niet uit hoe groot of klein je ramen zijn of welke vorm ze hebben. Van schuine ramen tot trapezeramen of ramen in iedere andere vorm. Aluminium lamellen zijn ook ideaal in vochtige ruimtes zoals je keuken of badkamer. Ze zijn vochtbestendig, zodat je geen last hebt van schimmel of roest. Door aluminium lamellen te combineren met overgordijnen, creëer je meer sfeer. Bovendien dempen overgordijnen geluid en reguleren ze warmte.

Maak snel een afspraak met Parket Floors in Zwaag of kom langs. Op ons unieke ledscherm laten we je dan meteen zien wat het effect is van aluminium lamellen op de lichtinval in je huis. Overdag, ’s nachts én in combinatie met andere raamdecoratie.

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Verticale lamellen, praktisch en strak

Meer licht in de kamer? Kies de juiste raamdecoratie!