Vouwgordijnen, ideaal voor ieder interieur

Met vouwgordijnen heb je de ideale raambekleding voor elk interieur. Of je ze nu in de woonkamer, slaapkamer, serre, keuken, badkamer of op kantoor wenst, het past altijd. Door de veelheid in kleuren, de verschillende stofsoorten maar ook doordat het uitstekend combineert met andere raamdecoratie. Vouwgordijnen dus, gewoon op maat gemaakt door de vakman zodat je er elke dag weer plezier van hebt.

Stoer, landelijk of strak

Vouwgordijnen passen bij een stoere look, in een landelijk interieur maar ook als je een strakke uitstraling wenst. Zo kunnen ze uitgevoerd worden in screenstof, wat een heel stoere uitstraling geeft. Bovendien is screendoek vochtbestendig, brandvertragend en blijven ze mooi hangen doordat ze van glasvezel zijn gemaakt. Voor een strak interieur kunnen de baleinen aan de voorzijde geplaatst worden terwijl ze bij plaatsing aan de achterzijde juist geschikt zijn voor het landelijke interieur. En omdat de details allesbepalend zijn, kies je een bijpassende bedieningsketting.

De juiste keuzes met persoonlijk advies

De keuze in afwerking bij vouwgordijnen is eindeloos, maar dat kan natuurlijk lastig zijn. De woonadviseurs van Parket Floors helpen je daarom bij jouw keuze. Van stofkeuze, kleuren, uitvoering en eventuele combinaties met andere raamdecoratie. Zo zijn transparante vouwgordijnen heel mooi met verduisterende gordijnen maar ook vice-versa is heel stijlvol. De adviseurs gaan met jou in gesprek over je voorkeur voor woonstijl, het doel van de raamdecoratie, of ze kleurecht moeten zijn of juist vochtbestendig. Zo zorgen zij ervoor dat de vouwgordijnen uiteindelijk helemaal voldoen aan jouw wensen en passen in het interieur.

Vouwgordijnen op maat gemaakt en uitstekend afgewerkt

Maar hoe goed het vouwgordijn in theorie ook wordt afgestemd op jouw wensen en interieur, het eindresultaat is natuurlijk wat telt. Daarom zorgen wij ervoor dat ze op maat worden gemaakt en uitstekend worden afgewerkt. En dus laten wij de vouwgordijnen eerst nauwkeurig inmeten en op maat maken. Zo weet je zeker dat die sfeervolle gordijnen ook echt goed tot hun recht komen in jouw interieur.

Elektrische vouwgordijnen

Wie overigens voor het ultieme comfort en gemak gaat, die kiest natuurlijk voor elektrische vouwgordijnen. Je bedient de gordijnen dan eenvoudig met een druk op de knop. Dit kan voor alle gordijnen samen zodat ze altijd exact gelijk hangen, of per gordijn apart. Dat laatste is handig als je soms een gordijn dicht wilt doen om overdag zonlicht te weren als dat hinderlijk naar binnen schijnt.

Persoonlijk advies?

Wil je ook persoonlijk advies voor de raambekleding in jouw interieur? En wil je daarbij zeker weten dat je kunt kiezen uit de beste materialen en kunt rekenen op hoogstaande afwerking? Dan ga je naar Parket Floors in Zwaag voor een vrijblijvend interieuradvies.

Neem contact op

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: