Brandvertragende stoffen, wel zo veilig

FR staat voor brandvertragend

 

Raamdecoratie met brandvertragende stoffen:

Vouwgordijnen

Plissé gordijnen

Duette®Shades

Rolgordijnen

Gordijnen

Verticale lamellen

Versus® gordijnen

Jaloezieën

Paneelgordijnen

EasyClick

Brandvertragende stoffen, voor alle veiligheid

Is de veiligheid van je raamdecoratie heel belangrijk voor je? Toppoint heeft brandvertragende gordijnen en stoffen met speciale garens en coatings in zijn uitgebreide collectie. Je vindt altijd een stof naar jouw smaak.

Welke raamdecoratie werkt brandvertragend?

In het assortiment van Toppoint zitten verschillende brandvertragende producten. Zo zijn er Versus® gordijnenplissés, Toppoint Duette® Shadesgordijnenvouwgordijnen, rolgordijnenpaneelgordijnen en lamellen in brandvertragende uitvoeringen. Daarnaast is het volledige gamma van Toppoints aluminium Scala® jaloezieën brandvertragend. Kies maar uit dus!

Veel keuze in de Toppoint collectie

Bij Parket Floors bieden we Toppoint brandvertragende gordijnenin-betweensvouwgordijnenplissés en rolgordijnen met permanent brandvertragende garens in twee diktes. Ook zijn ze er in allerlei kleuren. Ga voor soepel vallende gordijnen, in-betweens of vouwgordijnen. Of heb je liever strakke en stevige rolgordijnen of plissés? Je kunt natuurlijk ook verschillende raamdecoratieproducten combineren. De brandvertragende raamdecoratie van Toppoint voldoet aan hoge eisen, zoals de Duitse B1-norm en de Franse M1-norm.

Brandvertragende garens en coatings

Brandvertragende garens hebben speciale vezels. De Trevira CS is zo’n brandvertragende vezel. Door de ingebouwde chemische structuur is deze vezel permanent brandvertragend. Je kunt gordijnen die met garens van deze vezels zijn gemaakt zelfs wassen zonder dat de brandvertragende werking minder wordt. Er bestaan ook niet-permanente brandvertragende vezels en FR-coatings die stoffen brandwerend maken. Was je die, dan neemt de werking wel af.

Voor al je vragen over gordijnstoffen

Hierboven zie je welke raamdecoratieproducten van Toppoint van brandvertragende stoffen zijn gemaakt. Meer informatie nodig? Bij Parket Floors beantwoorden we graag al je vragen!

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors