Maatwerk voor dakramen bij Parket Floors

Wij hebben de oplossing voor jouw dakraam

 

Raamdecoratie geschikt voor dakramen:

Jaloezieën

Plisségordijnen

Horren

Duette®Shades

EasyClick

Ook ideaal voor jouw dakraam

Op zoek naar raamdecoratie voor je dakramen? Kom naar Parket Floors. We hebben voor ieder dakraam de juiste raamdecoratie. Dus ook voor jou! Denk bijvoorbeeld aan EasyClick, jaloezieën, plissés, Duette® Shades of rolgordijnen van Toppoint. Onze raamdecoratie is maatwerk en past altijd perfect.

Strakke raamdecoratie op maat van je dakraam

De jaloezieën, plissés, vouwgordijnen, rolgordijnen en Duette® Shades van Toppoint hebben staalkabels of spandraden. Ze zorgen dat deze raamdecoratie mooi strak in je dakraam zit. Wil je een ruimte met dakramen extra donker maken? Kies dan voor plissés of Duette® Shades. Door hun profielen zorgen ze voor maximale verduistering.

De rolgordijnen van Toppoint hebben een apart cassettesysteem voor zijgeleiding. Daarmee regel je zelf eenvoudig de lichtinval. Door een veermechanisme kun je je rolgordijn op iedere hoogte vastzetten die je wilt. De borstelafwerking aan de onderkant van het rolgordijn voorkomt ook daar lichtkieren.

Voor al je vragen over raamdecoratie voor dakramen

Hierboven zie je welke raamdecoratie ideaal is voor je dakramen. Meer informatie nodig? Bij Parket Floors beantwoorden we je vragen met alle plezier!

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving!

Opmeten? Laat het aan een vakman over

Het is belangrijk dat het opmeten van raamdecoratie voor dakramen goed gebeurt. Dat kun je dus het beste aan de vakmensen van Parket Floors overlaten. Maak een afspraak en wij doen al het meetwerk voor je.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors