Raamdecoratie voor deuren bij Parket Floors

Maatwerk past perfect op jouw deur

 

Geschikte raamdecoratie voor deuren:

Plisségordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

EasyClick

Horren

Duette®Shades

Raamdecoratie voor je deuren

Bij Parket Floors hebben we ook raamdecoratie voor je deuren. Denk aan vouwgordijnen, rolgordijnen, horren, jaloezieën, plisségordijnen en Toppoint Duette® Shades. Daarnaast is het boorvrije montagesysteem EasyClick ideaal voor je deuren. Welk product je ook kiest, wij zorgen dat het perfect past.

Zijgeleiding tegen klapperen

Doordat je raamdecoratie met zijgeleiding aan je deuren vastzit, blijft deze altijd strak voor je deurraam zitten. Zo heb je geen last van klapperende raamdecoratie bij het gebruik van je deur of door de wind. Toppoints grote assortiment biedt raamdecoratieproducten met zijgeleidingstechniek voor iedere woonstijl!

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jouw deuren? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors