Raamdecoratie voor draaikiepramen bij Parket Floors

Oplossingen voor draai-kiep ramen

 

Geschikte raamdecoratie voor draai-kiep ramen:

EasyClick

Rolgordijnen

Jaloezieën

Plisségordijnen

Horren

Duette®Shades

Vouwgordijnen

Raamdecoratie voor draaikiepramen

Bij Parket Floors hebben we ook raamdecoratie van Toppoint voor je draai-kiepramen. En ken je Toppoints handige montagesysteem EasyClick al? Daarmee monteer je je raamdecoratie zonder boren of schroeven. Die zit gewoon met magneet- of klikband op je kozijnen vast. Deze producten zijn bij uitstek geschikt voor je draai-kiepramen: rolgordijnen, plissés, jaloezieën, vouwgordijnen, Toppoint Duette®Shades en EasyClick dus.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jouw draaikiepramen? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Goed advies? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floor