Toppoint Duette®Shades bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de stof en model. Parket Floors doet de rest'

 

Toppoint Duette®Shades, bijzonder mooi

Ken je de Toppoint Duette®Shades al? Ze hebben een unieke honingraatstructuur en doen het goed in iedere ruimte. Duette®Shades laten zich in elke stand openen en zijn geschikt voor vrijwel al je ramen. In de in-huis Toppoint Conceptstore van Parket Floors vind je deze bijzondere raamdecoratie in drie plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm.

Transparante Duette®Shades: Licht gedimd daglicht stroomt vrij de kamer binnen. Jij kijkt ongehinderd naar buiten, terwijl er van buiten enkel contouren te zien zijn. Ideaal tegen inkijk overdag.
Semi-transparante Duette®Shades: Voor privacy overdag en ’s avonds. Het daglicht komt gedimd binnen. Hoeveel licht hangt af van de stof die je kiest.
Verduisterende Duette®Shades: Maak het lekker donker in je slaapkamer, voor een goede nachtrust.

Meer weten over de beste Toppoint Duette®Shades voor jouw huis? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je graag stijl- en technisch advies. Ontdek ook wat deze raamdecoratie voor de lichtinval in je huis doet, onder verschillende omstandigheden. Je ziet het met eigen ogen op ons hightech ledscherm. Maak snel een vrijblijvende afspraak!

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

 

‘Deskundig, vriendelijk en je krijgt alle tijd en aandacht bij het maken van je keuze.’

Duette®Shades kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.

 

Open je Duette®Shades zoals jij wilt

Duette®Shades zijn mooi om te zien, maar ook praktisch. Diverse technieken maken ze geschikt voor vrijwel elke raamsituatie.
1) Top-down: Schuif de stof van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Schuif de stof zowel van boven- als van onderaf open of dicht, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

'Perfect tegen inkijk, op ooghoogte'

 

Elektrisch bedienen: lekker makkelijk

Bedien je Duette®Shades met een druk op de knop! Dat kan zelfs met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, compleet met afstandsbediening. Daarmee stuur je meerdere Duette®Shades aan, zowel los van elkaar als samen. Vanaf € 125 geniet je al van deze optie. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? De koppeling met je Toppoint raamdecoratie is zo gemaakt! Bij Parket Floors weten we alles van de elektrische bediening van Duette®Shades. We geven graag antwoord op al je vragen! Schuif aan in een van onze aangename zithoeken en we praten je bij.

 

Duette®Shades en EasyClick, praktisch bij draaikiepramen

Met EasyClick van Toppoint monteer je je Duette®Shades heel eenvoudig, zonder boren of schroeven. Denk ook eens aan het combineren van verschillende stoffen in het EasyClick frame. Bijvoorbeeld een mooie verduisterende met een niet-verduisterende stof. Of ga voor EasyClick met Duette®Shades, een naadloos aansluitende raamdecoratie voor volledige verduistering van een ruimte. Laat je het plaatsen toch liever aan ons over? Dat doen we graag voor je!

'Mooi bij draai-kiep ramen, zonder boren'

Voor elk raam dezelfde Duette®Shades

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies de stof en afwerking, Parket Floors doet de rest'

2 lelie
11 kiezel
6 linnen
13 beton
7 jute
8 taupe
14 grijs
15 lei
12 zilver
wit3
wit6
zand1
zand6
zand8
bruin1
donkertaupe3
donkertaupe1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

Isolerende werking

Binnen in je Duette®Shades zorgt de honingraatstructuur voor een stilstaande luchtlaag die warmte binnen- of juist buitenhoudt. Door de isolerende werking van deze raamdecoratie bespaar je tot wel 25% op je energiekosten! Benieuwd naar de mogelijkheden van Duette®Shades? Kom langs bij Parket Floors in Zwaag! Maak direct een afspraak voor adviesgesprek. Zónder verplichtingen. We zijn makkelijk te bereiken en je parkeert gratis. We kunnen ook bij je thuis komen.

 

Combineer je Duette®Shades met gordijnen

Door meerdere lagen raamdecoratie te combineren, maak je je interieur luxer en sfeervoller. Denk bijvoorbeeld aan de Duette®Shades met (in-between) gordijnen. Daarmee heb je op ieder moment de lichtinval en privacy in een ruimte in de hand. Met een dubbele laag raamdecoratie verbeter je ook de akoestiek en isolatie van een ruimte.

Behoefte aan advies, ideeën en inspiratie? Kom langs bij Parket Floors in Zwaag en ontdek een wereld aan raamdecoratie in onze in-huis Toppoint Conceptstore! Of bel voor een afspraak, dan maken we vast tijd voor je vrij.

 

'Veel voordelen met 2 lagen raamdecoratie'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

'Ook voor speciale ramen'

Toppoint Duette®Shades combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Transparante gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Ronding in jouw raam? Kies voor Duette®Shades