Duo rolgordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Duo-rolgordijnen, een echte blikvanger

Duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen: een transparante en een niet-transparante laag. Met deze raamdecoratie creëer je in ieder jaargetijde en onder alle weersomstandigheden de sfeer die je wilt. Door verschillende stofsoorten te combineren, bepaal je zelf hoeveel warmte of licht je huis binnenkomt. Dat maakt ze ideaal voor elke ruimte. Wil je een verticale 2-in-1 oplossing? Denk dan eens aan het Toppoint Versus® gordijn. Dat is een mooie kamerhoge raamdecoratie die licht filtert én dimt. Kom eens kijken naar de mogelijkheden bij Parket Floors in Zwaag. In onze in-huis Toppoint Conceptstore vind je een ruime keuze in eigentijdse en stijlvolle kleuren en stoffen voor je duo-rolgordijnen.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

 

‘Bij Parket Floors ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat’.

Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.

 

Jouw duo-rolgordijn, op maat gemaakt

Bij Parket Floors maken we je Toppoint duo-rolgordijn helemaal op maat. Van het formaat en de stof tot de afwerking van de kapjes, steunen en bedieningsketting. Vind je het moeilijk om uit alle mogelijkheden te kiezen? Wij geven je graag advies! Maar het zal je zeker al helpen dat onze stoffen op groot-formaat stalen zitten. Zo kun je de look & feel goed beoordelen. Op ons hightech ledscherm zie je ook precies wat het effect van je Toppoint duo-rolgordijnen is, onder verschillende lichtomstandigheden. Kom langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

'Dé 2 in 1 oplossing'

 

Bedien met een druk op de knop!

Je duo-rolgordijnen elektrisch bedienen is wel zo makkelijk. Dat kan zelfs met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee stuur je meerdere rolgordijnen aan, alleen of samen. Vanaf € 125 geniet je al van deze optie. Heb je een HUB, zoals Brel Home of Klik aan klik uit? De koppeling met je raamdecoratie is eenvoudig en betaalbaar. Meer weten over de elektrische bediening van je duo-rolgordijnen? Bij Parket Floors beantwoorden we graag al je vragen. Neem direct contact op voor een afspraak. Natuurlijk helemaal vrijblijvend!

Toppoint duo rolgordijnen, ook in linnen look

'Kies de stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 8648
rolgordijn 9649
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 5129
rolgordijn 2625b
rolgordijn 2525
rolgordijn 8624b
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Duo rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Duo-rolgordijnen als eyecatcher in het interieur

Combineer eens met een rolgordijn