Kies voor elektrisch gemak, bij Parket Floors

Geen aansluitpunt? Geen punt

 

Elektrisch bedienbare raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Jaloezieën

Rolgordijnen

Het gemak van elektrische bediening

Waarom zou je het jezelf niet makkelijk maken? Kies voor elektrische bediening van je raamdecoratie! Kom naar Parket Floors voor een demonstratie. We laten je graag zien hoe eenvoudig het werkt.

Toppoint: elektrisch gemak

  • Kies voor elektrisch bedienbare raamdecoratie van Toppoint: topkwaliteit tegen de beste prijs.
  • Stuur je raamdecoratie aan met een afstandsbediening. Draadloos of met een wandschakelaar.
  • Koppel je raamdecoratie makkelijk aan je eigen HUB of veel eenvoudig verkrijgbare HUB’s.

Meer dan één HUB heb je niet nodig.

Motoren powered by Brel

Toppoint gebruikt motoren van Brel. Dit bedrijf is gespecialiseerd in motoren voor raamdecoratie en zonwering. Je kunt je Toppoint raamdecoratie ook eenvoudig via je mobiel of tablet bedienen. Op je toestel kies je dan ‘Brel’ uit de opties onder ‘mijn apparaten’.

Elektrische bediening van je vouwgordijnen

Bij de elektrische bediening van je vouwgordijnen heb je de keuze uit een systeem met een 12V- of een 230V-motor. De besturing kan individueel én centraal. Ze bedien je ook vouwgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen heel eenvoudig. De draadloze bediening gaat via een hand- of wandzender.

Elektrische bediening van je (duo)rolgordijnen

Heb je rolgordijnen in huis? Je bedient ze elektrisch met een 8V-motor met oplaadbare accu. De besturing werkt met een draaischakelaar of draadloos met een 15-kanaals afstandsbediening.

Elektrische bediening van je Toppoint Duette® Shades en plissés

Je Toppoint Duette® Shades en plissés stuur je aan met een 12V-motor. Alle motoren hebben een ontvanger. De elektrische bediening van je Duette® Shades en plissés is altijd draadloos. Met één afstandsbediening open en sluit je meerdere plisségordijnen, samen of afzonderlijk.

Elektrische bediening van je jaloezieën

De Scala® aluminium jaloezieën 25mm hebben een 12V-motor. De aluminium jaloezieën Scala® 50mm, die tot wel 690 cm breed gaan, stuur je aan met een 230V-motor. Bij de Scala® 50 heb je eveneens de optie van een OTE 12V-motor met ingebouwde accu. Ook de Scala® XL 7 voor extra grote ramen tot 690 cm breed bedien je daarmee. Bij beide jaloezieën heb je de keuze uit een wandschakelaar of afstandsbediening. Toppoint levert de 50 mm Silva® houten jaloezieën met een 230V-motor. Die bestuur je met een afstandsbediening of via je HUB.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.