Geluid dempen met raamdecoratie

Perfecte akoestiek door raamdecoratie

 

Geluiddempende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Jaloezieën

Plisségordijnen

Duette®Shades

Versus® gordijnen

EasyClick

Paneelgordijnen

Iso Reflex® lamellen

Geluiddempende raamdecoratie, voor een aangename akoestiek

Harde vloeren, muren en plafonds zijn erg mooi, maar ze maken van iedere ruimte een klankkast. Dat probleem los je op met geluiddempende raamdecoratie van Toppoint. Daarmee zorg je eenvoudig voor een prettige akoestiek. Bij Parket Floors heb je veel keuze in geluiddempende raamdecoratie van Toppoint. In de Toppoint conceptstore hebben wij diverse oplossingen voor het dempen van geluid.

Demp geluid optimaal met raamdecoratie

Raamdecoratie combineren heeft meer dan een geluiddempende werking. Daarmee geef je ook meteen meer sfeer aan een ruimte. Zo maak je hele mooie combinaties met Toppoint producten zoals Duette® Shadesrolgordijnenvouwgordijnen of gordijnen. Denk ook aan het voeren van je gordijnen of van de gordijnstoffen van je raamdecoratie om de geluiddemping en akoestiek te verbeteren.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.