Hordeuren bij Parket Floors

4

stappen

'Kies de soort, kleur frame en type gaas en Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Toppoint horren, voor al je deuren

Houd insecten uit je huis en zorg voor ventilatie met een Toppoint hor. Bij Parket Floors maken we de horren van Toppoint op maat van al je deuren. Hoe hoog of breed ze ook zijn! De horren sluiten goed aan en ze beschadigen je kozijnen niet. Meer weten over Toppoint deurhorren? Maak snel een afspraak met Parket Floors. In onze in-huis Toppoint Conceptstore laten we je graag vrijblijvend zien wat er allemaal mogelijk is.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

 

‘Hordeuren en openslaande deuren, dat was een uitdaging. Bij Parket Floors vond ik de oplossing, de Toppoint dubbele pendeldeur. Erg blij mee.’

Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis, wanneer het jou uitkomt.

 

Altijd de juiste hordeur

Bij Toppoint kun je kiezen uit allerlei soorten horren. Dus ook voor jouw deuren hebben we bij Parket Floors een passende oplossing.

'Voor iedereen een passende Toppoint hordeur'

 

Plisséhordeuren, slimme oplossing tegen insecten

De populaire Toppoint plisséhordeur is geschikt voor bijna elke deur. Gebruik je de plisséhordeur even niet, dan schuif je die opzij. De hor gaat niet vanzelf terug, maar blijft gewoon staan zoals jij hem hebt neergezet. Geplisseerd horrengaas is sterker dan vlak gaas. Het frame is verkrijgbaar in 12 mooie RAL kleuren, daar zit jouw favoriete kleur zeker bij. Kom gerust eens kijken bij Parket Floors. Je vindt ons aan De Oude Veiling in Zwaag. We geven je met veel plezier advies over de beste insectenwering voor jouw deuren!

 

Toppoint pendelhordeur: eenvoudig en veilig

De Toppoint pendelhordeur is handig als je kinderen of huisdieren hebt en er veel heen-en-weer wordt gelopen. Deze hordeur gaat naar binnen en naar buiten open en sluit vanzelf.
Heb je huisdieren? Dan adviseren we je huisdierengaas voor je pendelhordeur. Dit extrasterke horrengaas is beter bestand tegen de scherpe nagels van je huisdier. Het frame van de Toppoint pendelhordeur kun je in 5 RAL kleuren krijgen.

Toppoint plisséhordeur

Toppoint pendelhordeur

 

Toppoint scharnierende hordeur

Een variant van de pendelhordeur is de Toppoint scharnierende hordeur. Net als een gewone deur gaat deze hordeur naar één kant open. Ook bij deze Toppoint hordeur heb je de keuze uit verschillende soorten horrengaas. Dat gaat van extrasterk petscreen tot extra transparant gaas (TTA-gaas). Het frame van de hordeur is er in 5 RAL kleuren.

 

Toppoint schuifhordeur

Heb je een grote schuifpui? De Toppoint schuifhordeur is dé oplossing voor grote deuropeningen. Standaard is het mogelijk de schuifhordeur tot 2 meter breed en 3 meter hoog te maken. Is je deuropening breder dan 2 meter? In dat geval laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. Ook deze Toppoint schuifhordeur stellen we samen zoals jij dat wilt. Het frame kunnen we in 5 RAL kleuren leveren. Laat het meten en plaatsen met een gerust hart over aan Parket Floors. Onze vakmensen nemen je het werk graag uit handen.

 

Toppoint scharnierende hordeur

Toppoint schuifhordeur

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

 

Toppoint Transpatec®: zelfreinigend transparant gaas

Het unieke Transpatec® horrengaas is gemaakt uit een hightech vezel. De vezel bevat geen pvc en is wereldwijd gepatenteerd. Het gaas is heel dun en bijna onzichtbaar. Bovendien laat het veel meer lucht door dan gewoon gaas, het ventileert tot wel 40% meer! Transpatec® horrengaas is scheurvast en duurzaam, door een speciale weeftechniek. Een speciale, milieuvriendelijke coating zorgt voor een zelfreinigende werking bij wind of regen. Daar kun je zelfs na 5 jaar nog op rekenen! Dit gaas is geschikt voor raamhorren en hordeuren van Toppoint.

Extrasterk Toppoint petscreen, een ‘must’ bij huisdieren

Toppoint petscreen of huisdierengaas is heel erg scheurvast en wel 7 keer sterker dan standaard horrengaas. Dat maakt dit gaas ideaal voor je horren als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Het past in raamhorren en hordeuren van Toppoint.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor hordeuren in jouw huis? Kom eens langs bij Parket Floor in Zwaag. In onze in-huis Toppoint Conceptstore in Zwaag laten we je graag alle opties zijn. Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Ramen en ruimtes

'Altijd een passende raamdecoratie'

Eigenschappen

'Doordacht door onze developers'

Toppoint hordeuren combineren perfect met:

Gordijnen

Jaloezieën

Vouwgordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Horren houden insecten buiten

Hordeuren zijn er voor elke deur