Insectenwerende raamdecoratie bij Parket Floors

Perfect passend maatwerk

 

Insectenwerende raamdecoratie:

Horren

Hordeuren

Raamhorren

Stop insecten

Wie zet er nu niet graag de ramen en deuren open in het voorjaar? Maar dan wel zonder dat er insecten of andere beestjes je huis binnenkomen. Met de insectenwerende raamdecoratie van Toppoint houd je niet alleen alle beestjes buiten, maar ook pollen. Zo geniet je ongestoord van de buitenlucht.

Uniek horrengaas

Alle Toppoint horren hebben standaard glasvezelgaas met een kunststof laag. Maar kies gerust voor een ander soort horrengaas! Zo is er ook Transpatec®, een uniek, wereldwijd gepatenteerd horrengaas. Het is gemaakt van een heel dunne en vrijwel onzichtbare hightechvezel die veel lucht doorlaat. De ventilatie is tot wel 40% hoger dan bij standaard gaas. Transpatec® is bovendien scheurvast. En dankzij een speciale weeftechniek gaat het langer mee dan standaard glasvezelgaas.

Maatwerk horren

In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we allerlei soorten horren voor je. We maken ze perfect op maat van je ramen of deuren. Daarbij heb je de keuze uit verschillende soorten horrengaas. Met de juiste Toppoint oplossing voor insectenwering hoef jij niet bang te zijn voor vervelende vliegende indringers in je huis.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste horren voor jouw ramen en deuren? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier advies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. Ook voor het inmeten en plaatsen van je horren kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.