Warmte isolerende raamdecoratie bij Parket Floors

Houd de warmte binnen

 

Warmte isolerende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Jaloezieën

Lamellen

Rolgordijnen

Gordijnen

Paneelgordijnen

Versus® gordijnen

EasyClick

Bespaar energie

Bij veel huizen verdwijnt tot wel de helft van de warmte via het raam. Met raamdecoratie van Toppoint voorkom je dat. Je verlaagt je energiekosten en verhoogt je wooncomfort. Zo zorgen de Toppoint Duette®Shades met hun honingraatjes voor een isolerende laag vlak langs je raam. Gordijnen isoleren eveneens goed. Daarmee maak je het altijd behaaglijk in je huis, hoe koud het buiten ook is! Bij Parket Floors heb je een grote keuze in isolerende raamdecoratie van Toppoint. Eigentijds, van topkwaliteit en passend bij jouw woonstijl!

Raamdecoratie: isoleren én warmte weren

De warmte vliegt door je ramen naar buiten, maar komt bij mooi weer langs diezelfde weg naar binnen. Houd je huis lekker koel met de juiste raamdecoratie. Neem bijvoorbeeld rol- en vouwgordijnen van Toppoint, die zorgen voor zonwering én isolatie. Of denk aan gordijnen van Toppoint. Door deze raamdecoratie te laten voeren, zorg je voor nog meer isolatie en warmtewering.

Tweelaagse raamdecoratie voor optimale isolatie

Door je gordijnen met een ander raamdecoratieproduct van Toppoint te combineren, isoleer je nog beter. Bovendien geef je meteen ook een luxueuzere en warmere uitstraling aan je interieur. Terwijl je zowel overdag als ’s avonds de nodige privacy hebt.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Hieronder zie je de warmte-isolerende raamdecoratie van Toppoint. Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.