Kindveilige raamdecoratie bij Parket Floors

Childsave raamdecoratie, wel zo veilig

 

Raamdecoratie die kindveilig zijn:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Verticale lamellen

Jaloezieën

Horren

Plisségordijnen

Duette®Shades

EasyClick

Paneelgordijnen

Scala® XL7 jaloezie

Kindveilige raamdecoratie van Toppoint

Toppoint begrijpt hoe belangrijk de veiligheid van je kind is. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat de raamdecoratie van Toppoint kindveilig is en voldoet aan de Europese CEN-normen (EN13120, EN16433, EN16434). Ook bij de accessoires van je Toppoint raamdecoratie is aan de veiligheid gedacht. Zo blijven de bedieningskoorden en bedieningskettingen buiten het bereik van jonge kinderen.

Kindveilige bedieningskoorden

Je bergt de koorden en kettingen van je Toppoint raamdecoratie veilig op met accessoires aan de muur. Ook bij de montagehoogte houden we rekening met de kindveiligheid en regels daarvoor. De montagehoogte is de hoogte gemeten van de vloer tot aan de bovenkant waar het raamdecoratieproduct komt te hangen. Die hoogte geef jij op bij je bestelling. Vervolgens rekenen we bij Parket Floors de kindveilige lengte van de koorden en kettingen uit. We komen ook bij je thuis om de maat te nemen en voor een kindveilige plaatsing te zorgen.

Meer maatregelen voor kindveilige raamdecoratie

Toppoints producten hebben speciale veiligheidsonderdelen. Zo bedien je met een kettingspanner of koordkikker je raamdecoratie op veilige wijze. Daarbij speelt de bedieningslengte een rol. Bij een product groter dan 250 cm, berekenen we de bedieningslengte door 150 cm van de montagehoogte af te trekken. Is de montagehoogte vooraf niet bekend, dan gaat er 150 cm van de producthoogte af. Bij een product kleiner dan 250 cm en een bekende montagehoogte, berekenen we de bedieningslengte door de montagehoogte met 150 cm te verminderen. Is de montagehoogte niet bekend? Dan halen we 100 cm van de product hoogte af.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.