Lamellen bij Parket Floors

4

stappen

'Kies een materiaal, lamelbreedte en afwerking. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Toppoint lamellen, zet de lichtinval en privacy naar je hand

Wat voor ramen je ook hebt, verticale lamellen passen altijd. Bovendien heb je met deze praktische raamdecoratie de lichtinval en privacy perfect in de hand. Je zet de lamellen gewoon in de positie die jij wilt, zo simpel is het. In de in-huis Toppoint Conceptstore van Parket Floors kun je kiezen uit Toppoint lamellen van stof, PVC en aluminium. Allemaal even mooi en sterk!

Stoffen lamellen: Raamdecoratie met een warme uitstraling.
Iso Reflex® lamellenIsolerend, geluiddempend én reflecterend.
Aluminium lamellen: Duurzaam en strak, ook voor vochtige ruimtes.
PVC lamellen: Ideaal voor de badkamer.

Meer weten over Toppoint lamellen? Kom langs bij Parket Floors! We denken graag met je mee over de beste keuze voor jouw huis. Onze groot-formaat stalen geven je een goede indruk van de look & feel van stoffen. En op ons unieke ledscherm zie je het effect van deze raamdecoratie op de lichtinval in een ruimte, onder verschillende omstandigheden. Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaringen

 

‘Voor mijn grote ramen vond ik het lastig passende raamdecoratie te vinden, Parket Floors adviseerde mij lamellen’.

Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant. Kies uit de vele materialen en kleuren.

 

Sfeervolle en praktische stoffen lamellen

Het mooie van Toppoint lamellen is dat ze op hun plaats zijn in elk interieur, modern of klassiek. Bij stoffen lamellen kun je zelfs kiezen uit meer dan 100 kleuren. Voor een warme ruimte adviseren we lamellen met een licht- en warmtewerende coating. En is veiligheid belangrijk, dan zijn stoffen verticale lamellen in een brandvertragende variant verstandig. Bij Parket Floors vertellen we je graag meer over alle technische details van deze raamdecoratie. Maar je kunt ook rekenen op creatieve stijladviezen en inspirerende ideeën. Kom dus snel langs in Zwaag. Of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

 

Screendoek, ook voor lamellen

Lamellen die van screendoek zijn gemaakt zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Screenstof heeft namelijk een hoge kleurechtheid, is goed lichtdoorlatend, brandvertragend én vochtbestendig. Het bijzondere screendoek is ook zonwerend, vocht- en schimmelbestendig, sterk en makkelijk afneembaar. Nu ook verkrijgbaar in mooie trendkleuren zoals brons of koper.

 

Iso Reflex® lamellen

Isolerend, geluiddempend én reflecterend
Hoogwaardige aluminium lamellen met een 100% natuurlijk vilten binnenzijde.
Meer weten? Kijk hier >

 

Aluminium lamellen

Met aluminium lamellen geef je je interieur een stoere look. Deze lamellen zijn heel praktisch en passen echt overal. Zelfs in vochtige ruimtes en voor grote of schuine ramen zijn aluminium lamellen een goede keuze. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

 

PVC lamellen

Verticale lamellen uit PVC zijn vochtbestendig en dus ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Roest of schimmel krijgt geen kans. Wil je meer weten over PVC lamellen? Bij Parket Floors beantwoorden graag al je vragen! Bel voor afspraak voor een adviesgesprek. Uiteraard zonder verplichting

 

Railsysteem voor verticale lamellen

Verticale lamellen hangen aan een railsysteem, gemaakt van aluminium. Dat kan tot een oppervlakte van maar liefst 18m2 gaan. De rail is standaard in het wit of grijs. Voor het draaien van de lamellen gebruik je een ketting. Je verschuift ze met een trekkoord. Nieuwsgierig naar deze flexibele raamdecoratie van Toppoint? Kom naar Parket Floors in Zwaag. Je vindt onze showroom aan De Oude Veiling. We hebben alle ruimte om jouw vragen en wensen rustig te bespreken en nemen graag de tijd voor je!

'Railsystemen van hoge kwaliteit'

 

Eenvoudig ramenlappen

Met Toppoint lamellen is ramenlappen heel makkelijk. Je drukt op een knop onder in de rail om de lamellen los te koppelen. Daarna kun je ze vrij met de hand verschuiven.

'Makkelijk ramen reinigen'

 

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies een materiaal, kleur en afwerking. Parket Floors doet de rest.'

STOF 35
STOF 34
STOF 33
STOF 32
STOF 31
STOF 30
STOF 29
STOF 28
STOF 27
STOF 26
STOF 25
STOF 24
STOF 23
STOF 22
STOF 21
STOF 20
STOF 19
STOF 18
STOF 17
STOF 16
STOF 15
STOF 14
STOF 13
STOF 12
STOF 11
STOF 10
STOF 9
STOF 8
STOF 7
STOF 6
STOF 5
STOF 4
STOF 3
STOF 2
STOF 1

Toppoint lamellen zijn verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Verticale lamellen, praktisch en strak!

Panelen of lamellen, wat is het verschil?