Plisségordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies een stof en afwerking, Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Toppoint plisségordijnen, ook voor jouw ramen

Ken je de Toppoint plisségordijnen met hun bijzondere honingraatstructuur al? Ze zijn niet alleen geschikt voor bijna ieder raam in je huis, maar laten zich ook eenvoudig plaatsen. Bovendien kun je deze raamdecoratie in elke gewenste stand openen. Dat maakt ze heel praktisch! Kom naar Parket Floors in Zwaag voor een nadere kennismaking met de Toppoint plissés. We hebben ze in twee plooibreedtes, 20 en 32 mm. In onze in-huis Toppoint Conceptstore ontdek je snel welk plisségordijn past in jouw interieur.

Transparante plisségordijnen: Het licht gedimde daglicht stroomt je kamer in. Jij hebt vrij uitzicht naar buiten én geniet van privacy. Want van buitenaf zijn alleen contouren te zien. Combineer ze bijvoorbeeld met een verduisterend gordijn.
Semi-transparante plisségordijnen: Voor privacy overdag én ‘s avonds. Met je stofkeuze bepaal jij de mate waarin het daglicht wordt gedimd. Een sfeervolle combinatie met in-between gordijnen of overgordijnen.
Verduisterende plisségordijnen: Geniet van je nachtrust in een heerlijk donkere slaapkamer. Mooi ook in combinatie met bijvoorbeeld (semi-)transparante gordijnen.

Kom langs bij Parket Floors om de eigentijdse Toppoint plissés te zien én te ervaren. Op een hightech ledscherm zie je precies wat ze voor de lichtinval bij jou thuis doen.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

‘Bij mijn hoge ramen was een elektrisch plisségordijn met gordijnen dé oplossing. De adviseuse van Parket Floors heeft mij goed geadviseerd en alles geïnstalleerd’.

Je kunt niet alleen kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit diverse bedieningsmogelijkheden.

 

Plissés op ooghoogte

Plisségordijnen passen op ieder raam, door verschillende technieken. Behalve praktisch zijn ze ook veilig voor kinderen.
1) Top-down: Schuif de stof van boven naar beneden
2) Top-down bottom-up: Open en sluit de plissés zowel van boven- als onderaf, voor een zwevend effect op iedere hoogte, bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

Benieuwd naar onze Toppoint plisségordijnen? Maak snel een adviesafspraak met Parket Floors. Of kom langs in Zwaag. Je bent van harte welkom in onze inspirerende showroom!

'Perfect tegen inkijk'

 

Geniet van elektrische bediening

Je plissés openen en sluiten met een druk op de knop? Dat kan, zelfs met een draadloze aansluiting! Toppoint biedt hoogwaardige motoren van Brel en Somfy. Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je je plisségordijnen los van elkaar en samen. Deze optie heb je al vanaf € 125,- in huis. HUB’s zoals Brel Home of Klik aan klik uit koppel je heel eenvoudig aan je Toppoint raamdecoratie. Meer weten of behoefte aan technisch advies? Kom gauw langs bij Parket Floors. We vertellen je graag alles over de elektrische bediening van je raamdecoratie. Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

 

Toppoint plissés en EasyClick: ideaal voor draaikiepramen

Met EasyClick monteer je je plisségordijnen zonder dat er een boor of schroef aan te pas komt. EasyClick sluit naadloos aan op je raam. Je kunt ook een verduisterende en niet-verduisterende stof combineren in EasyClick. Zo’n twee-in-één raamdecoratie is handig in elke ruimte!

'Plissé en EasyClick voor draai-kiep ramen'

Voor elk raam hetzelfde plisségordijn

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies een stof en afwerking, Parket Floors doet de rest'

5 zand
6 linnen
8 taupe
7 jute
14 grijs
15 lei
wit4
ecru13
lichtroze1
lichtroze2
zand8
zand3
zand6
bruin1
donkertaupe3
zwartbruin1
donkertaupe3
donkertaupe2
taupe3
blauwgrijs1
jeansblauw2
grijs2
lichtgrijs6
lichtgrijs7

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

 

'Speciale ramen? Geen probleem'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

'Past in elke ruimte'

Plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Plisségordijnen, mooi blikdicht

Meer licht in de kamer? Kies de juiste raamdecoratie!