Houd pollen buiten met een raamhor

Ventileren & pollen weren

 

Pollenwerende raamdecoratie:

Raamhorren

Stop pollen met horren

Heb je last van hooikoorts, net zoals heel veel mensen? Dat betekent gelukkig niet dat je je ramen bij mooi weer dicht hoeft te houden. Met Toppoints pollenwerende horrengaas houd je meer dan 90% van alle pollen buiten de deur. Een hele opluchting bij pollenallergie. En je weert ook nog eens ongewenste gasten, zoals vliegen en muggen.

Hooikoorts door pollen

Zo’n 5% van alle Nederlanders heeft ieder jaar te maken met hooikoorts of pollenallergie. Dat betekent dat zo’n 800.000 mensen bij mooi weer liever hun ramen en deuren dichthouden. Logisch, want klachten als niezen, snotteren, jeuk aan je ogen, jeuk aan je neus, een verstopte neus of tranende ogen zijn geen pretje. En deze klachten kunnen je van het vroege voorjaar tot het late najaar plagen!

Horren voor je ramen

Heb je een gezinslid met pollenallergie? Zet gerust je ramen open als het lekker weer is! Toppoints speciale pollenwerende horrengaas houdt meer dan 90% van de pollen voor je tegen. Het wereldwijd gepatenteerde Transpatec® gaas is gemaakt met een zeer fijne weeftechniek en heeft een speciale behandeling gehad. Iedereen in huis geniet zonder pollen of insecten van de buitenlucht.

Horren op maat

Het pollenwerende Transpatec® horrengaas past in Toppoint raamhorren. Bij Parket Floors maken we de raamhorren altijd op maat voor je. We komen bij je thuis om je ramen te meten. Wil je dat we ook de plaatsing doen? Die nemen we je natuurlijk graag uit handen!

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste horren voor jouw ramen of deuren? Bijvoorbeeld over de soorten gaas, frames, kleuren of de transparantie/luchtdoorlatendheid?  Of wil je een offerte op maat? Neem snel contact op met Parket Floors in Zwaag.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors