PVC lamellen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de lamelbreedte en afwerking. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

PVC lamellen: praktisch én mooi

Toppoints fraaie verticale PVC lamellen zijn praktisch en eenvoudig in gebruik. Je zet de lichtinval in je huis makkelijk naar je hand. Zo laat je met een open stand het licht volop binnen en kijk je ongehinderd naar buiten. Verticale PVC lamellen van Toppoint passen altijd in je interieur. Kom naar Parket Floors in Zwaag. In onze in-huis Toppoint Conceptstore vind je deze verrassende raamdecoratie in allerlei kleuren en dessins.

Wist je bijvoorbeeld dat je PVC lamellen kunt laten perforeren? Dan laten we er bij het produceren kleine gaatjes in maken om de transparantie en lichtinval op jouw wensen af te stemmen. Dat geeft deze raamdecoratie iets extra’s!

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

‘Parket Floors adviseerde mij pvc lamellen, ideaal voor in de badkamer en gemakkelijk schoon te houden.’

Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.

 

Lamellen, ook prachtig in jouw interieur

Heb je brede raampartijen? Dan zijn PVC lamellen heel geschikt, ze gaan zelfs tot 6 meter breed. De lamellen hebben een strakke en stoere look en zijn er in verschillende breedtes. Door ze met transparante of in-between gordijnen te combineren, krijg je een zachtere uitstraling en een mooie lichtfiltering. Daarbij voorkom je in één moeite door directe inkijk van buiten, terwijl je geluid dempt.

Kom snel langs bij Parket Floors om ideeën op te doen voor PVC lamellen in jouw huis. We laten je graag de Toppoint collectie zien en vertellen je alles over de technische details. Ook voor stijladvies ben je aan het goede adres. Ben je benieuwd wat deze raamdecoratie voor de lichtinval in je huis doet? Dat zie je met eigen ogen op ons hightech ledscherm. Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je ook op ons rekenen voor het meten en plaatsen van de PVC lamellen. Maak nu een vrijblijvende afspraak.

'Voor elke woonstijl passende lamellen'

 

Schoon in een handomdraai

PVC lamellen zijn makkelijk schoon te houden. Je klikt ze gewoon los uit de rail en neemt ze op een vlakke ondergrond af. Dat doe je met een zachte, vochtige doek en een zeepoplossing. Zijn de lamellen zeepvrij en droog? Dan hang je ze weer op hun plek. PVC lamellen zijn vochtbestendig. Dat maakt ze ook geschikt voor je keuken of badkamer. Voor roest of schimmel hoef je met deze raamdecoratie niet bang te zijn.

Goed advies? Kom langs bij ons of maak direct een afspraak.

 

'Gemakkelijk te reinigen'

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies een kleur en afwerking. Parket Floors doet de rest.'

PVC 48
PVC 47
PVC 46
PVC 45
PVC 44
PVC 43
PVC 42
PVC 41
PVC 40
PVC 39
PVC 38
PVC 37
PVC 36
PVC 35
PVC 34
PVC 33
PVC 32
PVC 31
PVC 30
PVC 29
PVC 28
PVC 27
PVC 26
PVC 25
PVC 24
PVC 23
PVC 22
PVC 21
PVC 20
PVC 19
PVC 18
PVC 17
PVC 16
PVC 15
PVC 14
PVC 13
PVC 12
PVC 11
PVC 10
PVC 9
PVC 8
PVC 7
PVC 6
PVC 5
PVC 4
PVC 3
PVC 2
PVC 1

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Verticale lamellen, praktisch en strak!

Meer licht in de kamer? Kies de juiste raamdecoratie!