Raamdecoratie voor keuken en badkamer bij Parket Floors

Vouwgordijnen, ook in de keuken

 

Raamdecoratie voor keuken en badkamer:

Vouwgordijnen

Versus® gordijnen

Rolgordijnen

Lamellen

Jaloezieën

Plisségordijnen

Duette®Shades

EasyClick

Horren

Raamdecoratie voor je keuken & badkamer?

In je keuken of badkamer wil je vochtbestendige raamdecoratie die je makkelijk schoonmaakt. Daarbij is het in de keuken belangrijk dat je raamdecoratie niet snel geuren en vetten opneemt. Kom naar Parket Floors en maak kennis met de beste raamdecoratieproducten voor je keuken of badkamer. Met ons ruime Toppoint assortiment heb je alle keuze! Denk aan Scala® aluminium jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen, plissés, Toppoint Duette®Shades, verticale lamellen, Versus® gordijnen of No Limits gordijnstoffen.

Screendoek, ideaal voor (vouw)gordijnen

Laat je Toppoint rolgordijnen en vouwgordijnen uitvoeren in screendoek. Screendoeken zijn gemaakt van hoogwaardig polyester. Ze zijn schimmelwerend, kleurecht en brandvertragend. Schoonmaken is eenvoudig. Je neemt de screenstoffen gewoon af met een vochtige doek. Screendoek wordt veel voor buiten gebruikt, dus deze stof is zeker geschikt voor je keuken en badkamer.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.