Toppoint raamdecoratie bij Parket Floors

1001

keuzes

Er is zoveel mogelijk. De adviseurs van Parket Floors ontzorgen je graag.

 

Details matter

Naast een grote passie voor interieurtrends en vormgeving heeft Toppoint een scherpe focus: voor elke situatie de beste raamoplossing bieden. Bij Toppoint vind je mooie én functionele raamdecoratie. Maar ook de laatste ontwikkelingen in design en techniek! Nieuwsgierig naar de Toppoint collectie? Kom dan snel naar Parket Floors in Zwaag. Wij hebben een in-huis Toppoint Conceptstore. En dat maakt raamdecoratie kiezen bij ons tot een bijzondere beleving. We hebben groot-formaat stofstalen, voor een optimale look & feel van de vele Toppoint stoffen. En op ons hightech ledscherm ontdek je met eigen ogen wat raamdecoratie voor de lichtinval in je huis doet. Kiezen was nog nooit zo makkelijk! Natuurlijk helpen wij je graag met stijl- en technisch advies. Ook voor het opmeten van je ramen en de plaatsing van je raamdecoratie kun je op ons rekenen.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

‘Bij Parket Floors ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat’.

Heb je afwijkende ramen, een speciale wens qua kleur of goede ideeën, maar wat hulp nodig bij de uitvoering? De Parket Floors adviseurs nemen de tijd voor je.

De nieuwste stoffen

Voor een snelle make-over

botanisch pag 39
donker oker montana pag 37
isola pag 35
groen fluweel pag 29
Versus 6
Versus 7

Houten jaloezieën

Past in elk interieur

ticker hout alg 6
ticker hout alg 1
ticker hout alg 2
ticker hout alg 3
ticker hout alg 4
ticker hout alg 5

Gordijnen >

Jaloezieën >

Vouwgordijnen >

EasyClick >

Versus® gordijnen

Plisségordijnen >

Rolgordijnen >

Duette®Shades >

Lamellen >

Duo rolgordijnen >

Horren >

Paneelgordijnen >

 

Toppoint producten zijn verkrijgbaar bij Parket Floors

 

 

7 jaar fabrieksgarantie

Is je raamdecoratie kapot of is er sprake van een beschadiging? Dan heb je natuurlijk recht op reparatie. Toppoint geeft je 7 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten. Wil je van deze garantie gebruikmaken? Neem dan contact op met Parket Floors, wij helpen je met alle plezier verder.

Binnenzonwering met gordijnen: een uitstekende combinatie

Hecht je aan je privacy? Wil je een goede isolatie van warmte en geluid? En vind je een prettige akoestiek belangrijk? Toppoints expertise in raamdecoratie helpt je een fijne leefomgeving te creëren, overdag en ‘s avonds. Je voelt je helemaal thuis in je huis. Je kunt de raambekleding van Toppoint ook perfect combineren, voor nog meer effect. Met een zonweringsproduct en een gordijn breng je bijvoorbeeld je interieur perfect in balans.

De luxe van raamdecoratie

Toppoint biedt de juiste raamdecoratie voor ieder interieur. Met producten als: Scala® aluminium jaloezieën, Toppoint Duette® Shades, duo-rolgordijnen, EasyClick, gordijnen, horren, Silva® houten jaloezieën, paneelgordijnen, plissés, rolgordijnen, verticale lamellen, vouwgordijnen en Versus® gordijnen vind je altijd iets naar jouw smaak. In de unieke Toppoint collectie is aan alles gedacht. Van elektrische bediening, kindveiligheid en geluiddemping tot verduistering, zonreflectie en warmte-isolatie. Ook voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers is er een passende Toppoint oplossing. Je hebt alle keuze!

Een Toppoint hor voor elk raam

Toppoint horren maken je wooncomfort compleet. Doe je ramen open en geniet van de buitenlucht, zónder dat insecten of pollen je huis binnenkomen! In de uitgebreide collectie kwaliteitshorren van Toppoint vind je bijvoorbeeld ook onzichtbaar gaas en speciaal pollenwerend gaas. En zoek je horren voor je deuren of kantkiepramen? Toppoint heeft horren in alle soorten en maten. Eén ding hebben ze altijd gemeen: functionele perfectie!

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Wat zijn No Limits stoffen?

Versus®, dimmend én transparant in 1

Elektrisch gemak

Wat kan er voor het keukenraam