Raamdecoratie voor speciale vormen bij Parket Floors

Raamdecoratie, ook voor ronde ramen

 

Raamdecoratie geschikt voor speciale vormen ramen:

Duette®Shades

Plisségordijnen

Horren

Raamdecoratie voor ramen in speciale vormen

Met Toppoint raamdecoratie maakt het niet of je ramen cirkelvormig of drie-, vijf- of zeshoekig zijn. Of wat je woonstijl is. Ontdek de uitgebreide collectie raamdecoratie van Toppoint bij Parket Floors. We bieden je raamdecoratie van topkwaliteit in elke stijl, voor elk raam. Zelfs voor je trapeziums, slopes, lichtkoepels, lichtstraten of serredaken!

Plisségordijnen en Duette®Shades: ideaal voor ramen in speciale vormen

Plisségordijnen en Duette®Shades van Toppoint zijn een perfecte oplossing voor ramen met bijzondere vormen. Ze geven veel stabiliteit. Bij Parket Floors maken we de Duette®Shades en plisségordijnen altijd op maat voor je. Je stelt ze helemaal naar jouw smaak samen. Daarbij biedt Toppoint je alle keuze. Over het meten hoef je niet in te zitten. Dat doen wij voor je, we komen gewoon bij je thuis.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.