Rolgordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies een stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Toppoint rolgordijnen: een designklassieker

Wil je mooie rolgordijnen? Bij Parket Floors bieden we voor ieder raam een passend rolgordijn. Zo kun je in onze in-huis Toppoint Conceptstore kiezen uit meer dan 292 verschillende soorten stof! Ook ‘hightech’ stoffen die brandvertragend werken. Of stoffen die tegen vocht en schimmel kunnen en dus ideaal zijn voor je badkamer of keuken. Voor het onderhoud heb je niet meer dan een vochtige doek nodig. Bovendien houdt Toppoint rekening met het milieu: het past steeds vaker gerecyclede materialen toe in zijn stoffen.

Transparante rolgordijnen: Laat het iets gedimde daglicht de kamer in stromen. Kijk onbelemmerd naar buiten, terwijl van buiten naar binnen alleen contouren zichtbaar zijn. Ideaal voor privacy overdag.
Semi-transparante rolgordijnen: Maximale privacy, zowel overdag als ’s avonds. Het daglicht komt gedimd binnen, de keuze van je stof bepaalt hoeveel licht je binnenlaat.
Verduisterende rolgordijnen: Het rolgordijndoek houdt het licht volledig tegen. Je geniet van je nachtrust in een heerlijk donkere slaapkamer.

Nieuwsgierig naar de Toppoint rolgordijnen? Bij Parket Floors laten we je graag de uitgebreide collectie zien en vertellen we je alles over de mogelijkheden. Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of kom langs in onze showroom aan De Oude Veiling in Zwaag!

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

‘Bij Parket Floors adviseerde ze mij om een verduisterend rolgordijn te combineren met een in-between. Nooit gedacht dat het zo’n mooi resultaat zou opleveren’.

Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.

 

Voor grote ramen, smalle ramen en dakramen

Toppoint rolgordijnen passen in elk interieur en op ramen in alle soorten en maten. Ze zitten technisch vernuftig in elkaar. De afwerking met een aluminium profiel zorgt bijvoorbeeld voor maximale verduistering. En bij hele brede ramen koppelen we meerdere rolgordijnen aan elkaar, tot wel 8 meter breed. Je kunt de gordijnen los van elkaar én samen bedienen. Ook a href=”https://toppoint.eu/parketfloors/elektrisch-bedienbare-raamdecoratie/”>elektrische bediening is mogelijk, dat is luxe! Meer weten over Toppoint rolgordijnen? Kom naar Parket Floors voor deskundig advies. Maak meteen een afspraak. Helemaal vrijblijvend!

'Afwerking tot aan de onderlat!'

 

Elektrische bediening, lekker makkelijk

Je rolgordijnen met een druk op de knop bedienen? Het kan zelfs met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, altijd met afstandsbediening. Deze optie heb je al vanaf € 125,- in huis. Daarmee stuur je meerdere rolgordijnen aan, afzonderlijk of samen. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? De koppeling met je Toppoint raamdecoratie is heel eenvoudig. Laat je adviseren door Parket Floors. Onze showroom zit aan De Oude Veiling in Zwaag. We komen trouwens ook bij je thuis als je dat wilt.

Screendoek, ook voor rolgordijnen

 

Afwerking naar smaak

Welke uitstraling heb jij in gedachten voor je rolgordijnen? Niet alleen de stof is bepalend, maar ook de afwerking. Gekleurde steunen zijn bijvoorbeeld een mooie finishing touch. Stem de kleuren van de steunen af op je kozijnen of ga juist voor een designaccent met een contrasterende kleur. Je kunt je Toppoint rolgordijn ook laten ‘verdwijnen’ in een cassette, fraai uitgevoerd in design aluminium, strak wit of zwart.

Met een design onderlat van Toppoint geef je een extra accent aan je rolgordijnen. Laat de aluminium onderlat afwerken in glanzend wit, zwart structuur of champagne met zijdeglans. Of kies voor geanodiseerd aluminium. Dat geeft een strak effect. Je kunt de lat ook laten bekleden met stof.

Een houten onderlat geeft je interieur dan weer een vleugje warmte of Deens design. Vind je het lastig om te kiezen? Bij Parket Floors denken we met je mee en brengen we met alle liefde op ideeën. Maar nu een afspraak voor vrijblijvend stijladvies. Of doe inspiratie op in onze showroom in Zwaag. En laat daarna alles wat je gezien hebt rustig inzinken in een van onze aangename zithoeken.

'Zorgeloos 7 jaar garantie'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen

'Kies je stoffen en afwerking. Parket Floors doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5408
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 5129
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

'Altijd afgestemd op jouw woonstijl'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

'Een strakke look met een cassette of koof'

Rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Transparante gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Een rolgordijn van screenstof?

Sluit jouw raamdecoratie aan op een smart home hub