Semi-transparante Duette®Shades bij Parket Floors

3

stappen

'Kies een stof en model. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Semi-transparante Duette®Shades

De Toppoint Duette®Shades met hun unieke honingraatstructuur zijn echt een aanwinst voor je interieur! Kom ze ontdekken bij Parket Floors. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we semi-transparante Duette®Shades in drie plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Elke breedte heeft een andere uitstraling. Bij grote ramen is bijvoorbeeld de stoere brede plooi mooi. De smalle plooi is beter op zijn plaats bij kleinere ramen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw huis? Wij geven je graag advies! Op ons hightech ledscherm zie je ook precies wat de Duette®Shades voor de lichtinval in je huis doen. Maak direct een vrijblijvende afspraak!

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

 

‘Ik kreeg het advies om Duette®Shades te kiezen voor mijn slaapkamer in een lichte kleur. Door het contrast in kleur is het een echte eyecatcher en zeer functioneel’.

Mooi, blikdicht, subtiel licht en perfect te combineren met andere raamdecoratie, dat zijn semi-transparante Duette®Shades.

 

Duette®Shades, mooi op elke hoogte

Duette®Shades zijn functioneel en kindveilig. De plissémodellen zijn geschikt voor vrijwel elke raamsituatie, dankzij verschillende technieken van Toppoint.

1) Top-down: Schuif de stof van boven naar beneden
2) Top-down bottom-up: Open en sluit zowel van boven- als onderaf, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

Bij Parket Floors weten we alles van de Toppoint Duette®Shades. Kom bij ons langs in Zwaag. We laten je graag zien wat er allemaal kan!

'Op ooghoogte te hangen'

 

Eindeloze combinaties

De semi-transparante Duette®Shades filteren het daglicht, zonder je uitzicht naar buiten te belemmeren. Doordat deze raamdecoratie ‘blikdicht’ is, heb je ook overdag voldoende privacy. Doe je ’s avonds het licht aan, dan schijnen ze wel een beetje door. Daarvoor is een combinatie van de Duette®Shades met mooie verduisterende gordijnen van Toppoint ideaal. Het geeft je privacy, terwijl je ook de temperatuur en akoestiek onder controle hebt.

'Dubbele lagen, dubbele voordelen'

 

Elektrische bediening: wel zo makkelijk!

Bedien je semi-transparante Duette®Shades met een druk op de knop. Dat is zelfs mogelijk met een draadloze aansluiting! Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee stuur je meerdere Duette®Shades aan, los van elkaar of samen. De koppeling van je Toppoint raamdecoratie met HUB’s zoals Homey of Klik aan klik uit is heel eenvoudig. Je hebt deze optie al in huis vanaf € 125,-. Kom eens kijken hoe makkelijk elektrische bediening van je raamdecoratie is. Bij Parket Floors laten we het je graag zien!

 

Duette®Shades en EasyClick, ideaal voor je draaikiepramen

Heb je draaikiepramen? Ga dan voor een combinatie van Duette®Shades en EasyClick. Met het EasyClick montagesysteem plaats je je raamdecoratie zonder dat boren of schroeven nodig is. Het EasyClick frame biedt bovendien plaats aan een verduisterende én een niet-verduisterende stof. Met deze praktische twee-in-één oplossing zit je overdag en ’s avonds goed!

'Montage zonder boren of schroeven'

'Voor elk raam dezelfde Toppoint Duette®Shades'

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies een stof en afwerking, Parket Floors doet de rest'

2 lelie
6 linnen
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
12 zilver
15 lei
wit3
wit6
zand1
zand6
zand8
bruin2
bruin1
donkertaupe3
donkertaupe1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

Voor ramen in allerlei vormen

Heeft je huis ramen in een bijzondere vorm? Geen probleem met Toppoint Duette®Shades! Bij Parket Floors maken we deze raamdecoratie perfect op maat voor je. Of je nu bijvoorbeeld driehoekige raampartijen, erkers, dakramen, lichtkoepels of slopes hebt.

Behoefte aan inspiratie, creatieve stylingideeën of technisch advies voor je raamdecoratie? Kom naar Parket Floors in Zwaag. We zitten aan De Oude Veiling. Of bel direct voor een afspraak in onze showroom of bij je thuis. We maken graag tijd voor je vrij, helemaal vrijblijvend!

 

'Aparte vormen zijn geen probleem met Duette®Shades'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

'Met honinggraat structuur'

Semi-transparante Toppoint Duette®Shades combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Verduisterende gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Creëer het perfecte licht