Semi-transparante paneelgordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Semi-transparante paneelgordijnen: voor licht en privacy

Wil je wel daglicht in huis, maar heb je liever geen inkijk? Dan zijn de semi-transparante paneelgordijnen van Toppoint echt iets voor jou. Bij Parket Floors vind je stoffen voor paneelgordijnen in allerlei prints en kleuren, met verschillende eigenschappen. Ze zijn bijvoorbeeld vuilafstotend, warmtewerend of brandvertragend.

De juiste stof kiezen voor je semi-transparante paneelgordijnen is heel makkelijk bij Parket Floors. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we namelijk extragrote stalen, voor een goede look & feel. En wat dacht je van ons hightech ledscherm? Daarop zie je wat paneelgordijnen doen voor de lichtinval in je huis. Overdag, ’s nachts of samen met andere raamdecoratie. Paneelgordijnen zijn ideaal voor je schuifpuien en brede ramen. We kunnen ze tot wel 3 meter hoog maken. Meer weten over semi-transparante paneelgordijnen? We geven je met alle plezier advies over de juiste stijl en technische zaken zoals coatings. Ook over het meten en plaatsen hoef je je geen zorgen te maken. Dat doen we graag voor je. Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

‘De service bij Parket Floors is goed. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.’

Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!

 

Eenvoudig schoonmaken

Semi-transparante paneelgordijnen schoonmaken is heel simpel. Zeker als je voor een gordijnstof met een teflon coating kiest. Zo’n coating werkt vuilafstotend en maakt schoonmaken vrijwel overbodig. Heb je een stof zonder coating en komt er per ongeluk een vlek op een paneel? Dan mag je nooit wrijven en schrobben of een schoonmaakmiddel gebruiken. Het beste is de vlek voorzichtig weg te deppen met een droge doek of borstel. Meer weten over het onderhoud van je raamdecoratie? Bij Parket Floors geven we graag antwoord op al je vragen!

'Panelen schuiven langs elkaar'

 

Combineer ze met paneelgordijnen

Misschien vind je semi-transparante paneelgordijnen alleen wat kaal. Of wil je ’s avonds minder licht van buiten en meer privacy. Dan is een combinatie met dicht tegen je ramen geplaatste rolgordijnen iets voor jou. Verduisterende rolgordijnen houden licht van buiten tegen en bieden je maximale privacy. Bovendien doet dubbele raamdecoratie veel voor je interieur. Zo geven rolgordijnen en panelen in dezelfde stof en kleur een rustige uitstraling. Met een contrasterende kleur creëer je meer allure en sfeer. Laat je inspireren bij Parket Floors. Maak snel een vrijblijvende afspraak. Of kom gewoon langs in onze showroom in Zwaag, aan De Oude Veiling.

Toppoint paneelgordijnen in 156 stoffen

'Kies de stof, breedte en afwerking. Parket Floors doet de rest'

rolgordijn 8648
rolgordijn 9658
rolgordijn 9649
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 8655
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 4766
rolgordijn 1433
rolgordijn 4773
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4762
rolgordijn 4766b
rolgordijn 5127
rolgordijn 5129
rolgordijn 8624b
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 4774
rolgordijn 2537
rolgordijn 2333

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

 

Afwerking op maat

Laat je semi-transparante paneelgordijnen afwerken naar jouw smaak. Je kunt kiezen voor panelen in één stof of in verschillende stoffen. Daarbij bepaal je zelf welke paneelstof waar komt. Met houten latjes dwars op de panelen geef je je paneelgordijnen een urban look. En als je kleinere ramen in dezelfde ruimte hebt, is het mooi om die in dezelfde stof te bekleden als je paneelgordijnen. Dat brengt balans in je interieur. Kom snel eens kijken in Zwaag. Of maak een afspraak voor stijladvies aan huis. Helemaal vrijblijvend!

'Creëer unieke panelen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Semi-transparante paneelgordijnen combineren perfect met:

Rolgordijnen

Jaloezieën

Horren

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Panelen of lamellen, wat is het verschil?

Deel je ruimte op met raamdecoratie