Semi-transparante plisségordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de stof en afwerking, Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Daglicht én privacy

Toppoints semi-transparante plisségordijnen filteren het licht op een subtiele manier. Zo zorgen ze voor een aangename lichtinval in je huis. Daarbij biedt het top-down/bottom-up-systeem van deze raamdecoratie je de nodige privacy. Want met dit systeem zet je je plissé op iedere gewenste hoogte, bijvoorbeeld op ooghoogte. Ideaal in je woonkamer, maar ook op kantoor.

Voor meer privacy ’s avonds, combineer je de semi-transparante plisségordijnen met in-between gordijnen of overgordijnen. Een sfeervolle en praktische oplossing waarmee je in één moeite door de akoestiek en isolatie verbetert. Bij Parket Floors in Zwaag vind je altijd een combinatie naar jouw smaak. In onze in-huis Toppoint Conceptstore is kiezen een beleving. We hebben extragrote stalen met gordijnenstoffen. En op ons hightech ledscherm zie je met eigen ogen wat het effect van je raamdecoratie is onder verschillende lichtomstandigheden.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

Parket Floors is een goede winkel met kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.’

Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.

 

Voor elk raam semi-transparante plisségordijnen

Brede of smalle glaslijsten, met twee plooibreedtes zijn semi-transparante plisségordijnen geschikt voor elk raam. De brede plooi van 32 mm doet het goed in grote of brede ramen. De smalle plooi van 20 mm is mooi in kleinere ramen zoals draaikiepramen of serres. Wil je semi-transparante plisségordijnen op kantoor? Waarom niet! Ze filteren het binnenvallende licht en voorkomen glinsteringen op je beeldscherm. Je bedient je plisségordijnen met een draaistang of bedieningskoord. Maar dat kan ook helemaal elektrisch. Kom snel langs bij Parket Floors in Zwaag om onze Toppoint plissécollectie te ontdekken. Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

'Geen inkijk met plisségordijnen'

 

Elektrische bediening: wat een gemak!

Je plissés met een druk op de knop bedienen? Dat kan zelfs met een draadloze aansluiting! Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, met afstandsbediening. Daarmee bedien je meerdere plissés tegelijk of afzonderlijk. Je hebt deze optie al vanaf € 125,-. Heb je een HUB, zoals Homey of Klik aan klik uit? De koppeling aan je Toppoint raamdecoratie is supersimpel. Meer weten? Bij Parket Floors nemen we graag de tijd voor je. Maak vrijblijvend een afspraak. Of kom langs aan De Oude Veiling in Zwaag. We zijn makkelijk bereikbaar en je parkeert gratis.

 

Praktische raamdecoratie

Met Toppoints semi-transparante plisséstoffen is schoonmaken wel heel eenvoudig. Ze zijn namelijk stofwerend. Je borstelt ze simpelweg af. Wassen kan ook, maar kijk dan wel goed naar het wasvoorschrift. Het elektrische bedieningssysteem mag zeker niet nat worden. We hebben ook Toppoint stoffen met een brandvertragende, warmtewerende of lichtwerende coating.

Met het EasyClick-systeem is het monteren van semi-transparante plisségordijnen supereenvoudig. Met dit montagesysteem hoef je niet te boren of te schroeven. EasyClick is strak afgewerkt, kindveilig en beschikbaar in diverse RAL-kleuren. Technisch advies nodig over je raamdecoratie en de montage? Kom snel naar Parket Floors! Vast goed om te weten: je kunt de plaatsing ook altijd aan ons overlaten.

'Kies voor gemak, ga voor Easyclick'

Voor elk raam hetzelfde plisségordijn

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies een stof en afwerking, Parket Floors doet de rest'

5 zand
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
15 lei
wit4
ecru13
lichtroze1
lichtroze2
bruin1
zand3
zand6
donkertaupe3
zwartbruin1
donkertaupe1
donkertaupe2
taupe3
blauwgrijs1
jeansblauw2
grijs2
lichtgrijs6
lichtgrijs7

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

 

'Voor alle maten en vormen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Semi-transparante plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Verduisterende gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Plisségordijnen, mooi blikdicht

Meer licht in de kamer? Kies de juiste raamdecoratie!