Semi-transparante rolgordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies een stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Stijlvolle semi-transparante rolgordijnen: voor de nodige privacy

Ontdek de semi-transparante rolgordijnen van Toppoint. Ze houden het licht tegen, zonder dat het te donker wordt in je huis. Je hebt voldoende licht om te werken of te lezen. Met deze raamdecoratie heb je overdag én ‘s avonds voldoende privacy. Hoeveel licht je semi-transparante rolgordijnen doorlaten, hangt af van je stofkeuze. Wil je semi-transparante rolgordijnen in je woon- of werkkamer? Ga dan voor een stof met een thermische coating. Die houdt het aangenaam koel in een ruimte, zelfs als de zon vol naar binnen schijnt.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

‘Bij Parket Floors ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat’.

Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis. Kom langs om ze te bekijken.

 

Combineer je rolgordijnen met gordijnen

Het kan zijn dat je een semi-transparant rolgordijn op zich wat te kaal vindt. In dat geval adviseren we je de combinatie met gordijnen van Toppoint. Gordijnen zorgen voor warmte en sfeer in je interieur, bieden meer privacy en verbeteren de akoestiek. Met Toppoints enorme keuze uit gordijnstoffen, vind je bij Parket Floors altijd een stof naar jouw smaak. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we extragrote stalen, die je een goede indruk van de look & feel van alle stoffen geven. Bovendien zie je op een uniek ledscherm wat de combinatie van rolgordijnen en gordijnen doet voor de lichtinval in je huis. Kom langs in Zwaag en laat je inspireren. We nemen graag de tijd om je te adviseren. Maak nu een vrijblijvende afspraak. Dat kan ook bij je thuis!

'Keuze uit verschillende onderlatten'

 

Elektrisch bedieningsgemak

Bedien je rolgordijnen met een druk op de knop. Dat kan zelfs met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee bedien je meerdere rolgordijnen, elk afzonderlijk of samen. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Die koppel je heel eenvoudig met je Toppoint raamdecoratie! Deze optie is er al vanaf € 125,-. Maak een afspraak bij Parket Floors en ontdek het gemak van elektrische bediening!

 

Afwerking in stijl

Wat voor uitstraling moeten jouw rolgordijnen hebben? Je bepaalt het met de stof én de afwerking van deze raamdecoratie. Kies bijvoorbeeld voor gekleurde steunen, in lijn met je kozijnen. Of geef juist een designaccent, met een heel andere kleur. Strak en stijlvol is een cassette, waarin je Toppoint rolgordijn simpelweg ‘verdwijnt’. Deze cassette is er in design aluminium, strak wit en zwart.

Toppoint rolgordijnen zijn altijd mooi afgewerkt met een onderlat. Kies bijvoorbeeld voor een strakke aluminium onderlat, in glanzend wit, zwart structuur, champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium. Of laat de lat bekleden met stof. Nog een mogelijkheid is een houten onderlat, voor een vleugje warmte of een tikje Deens design. Bij Parket Floors geven we je graag stijl- en technisch advies over semi-transparante rolgordijnen. Zodat jij de beste keuze maakt voor jouw interieur! Neem contact op voor een afspraak. Of kom langs in onze ruime showroom in Zwaag. Je vindt er ook de mooiste vloeren. Zo bieden we een totaalconcept voor je huis.

'Strak met cassette'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen

'Kies de stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5408
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 5129
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

'Altijd afgestemd op jouw woonstijl'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

Verduisterende gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Een rolgordijn van screenstof?

Sluit je raamdecoratie aan op een smart home hub