Raamdecoratie voor in de slaapkamer bij Parket Floors

Met 2 lagen optimale verduistering

 

Raamdecoratie voor in de slaapkamer:

Gordijnen

Vouwgordijnen

Versus® gordijnen

Rolgordijnen

Jaloezieën

Verticale lamellen

EasyClick

Plisségordijnen

Duette®Shades

Paneelgordijnen

Maak het donker in de slaapkamer

Lekker slapen? Verduisterende raamdecoratie in je slaapkamer helpt daarbij. Bij Parket Floors vind je verschillende soorten verduisterende raamdecoratie van Toppoint. Dat kan raamdecoratie zijn die het daglicht goed dimt (Dimout) of zelfs helemaal buitensluit (Blackout). Kies bijvoorbeeld voor Duette®Shades, plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen, duo-rolgordijnen, gordijnen of vouwgordijnen in Dimout- of Blackout-versies.

Dubbele raamdecoratie: heerlijk donker

Plissés en jaloezieën houden het licht nooit helemaal tegen. Dat komt onder andere door de gaatjes voor de koorden in de stof en lamellen. Bij jaloezieën lost een ladderband dit voor een deel op. Een ladderband is mooi en verduistert beter. Wil je plissés of jaloezieën, maar ook maximale verduistering? Kies dan voor een combinatie met verduisterende gordijnen. Daarmee filter je overdag het licht en heb je privacy, terwijl je ’s nachts geniet van een donkere kamer.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.