Stoffen lamellen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de lamelbreedte en afwerking. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Stoffen lamellen, overal in je huis ideaal!

Stoffen lamellen zijn even handig als lamellen van aluminium en PVC, maar hebben een warmere uitstraling. Ze passen echt overal in je huis, wat je woonstijl ook is! Kom naar Parket Floors en ontdek de verrassende mogelijkheden van deze raamdecoratie. In onze in-huis Toppoint Conceptstore vind je stoffen in rustige basiskleuren of in hippe tinten. Sommige stoffen houden licht en warmte tegen, dankzij hun weerkaatsende coating. Ideaal dus voor kamers aan de zonkant. Vlamvertragende stoffen zorgen voor veiligheid als je graag een kaarsje aansteekt. Denk je aan stoffen lamellen voor je badkamer of keuken? Zelfs dat kan, met een vocht- en schimmelwerende stof. Meer weten? Kom langs bij Parket Floors in Zwaag voor advies en inspiratie. Of maak meteen een afspraak, volledig vrijblijvend.

Screendoek lamellen

Ideaal voor vochtige ruimtes als de badkamer of keuken zijn lamellen van screendoek. Screendoek is namelijk zonwerend, vocht- en schimmelbestendig, sterk én makkelijk afneembaar. Parket Floors heeft een unieke en grootse collectie screendoeken. Ook verkrijgbaar in mooie trendkleuren zoals brons of koper. De screendoeken hebben verschillende transparantie, zo is er altijd een passende oplossing.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

‘Ik kon snel bij Parket Floors in Zwaag terecht voor een afspraak en persoonlijk interieuradvies. Lamellen in de hal, ideaal. En de kwaliteit is superieur’.

 

Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.

 

Draaien en openen, dat is alles

Stoffen lamellen bieden je optimale controle over het licht dat je huis binnenkomt. Je draait de lamellen gewoon in de stand die jij wilt. Ook schuif je ze naar wens open: naar links, rechts of vanuit het midden. Benieuwd naar de mogelijkheden van stoffen lamellen? Bij Parket Floors vertellen we je er graag alles over. Met onze groot-formaat stofstalen kies je eenvoudig een stof die past bij jouw woonstijl. En op ons hightech ledscherm zie je wat de lamellen overdag en ’s avonds voor je lichtinval doen. Maak snel een afspraak in onze showroom in Zwaag!

'Tot in detail afgewerkt'

 

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

Makkelijk te onderhouden

Stoffen lamellen moeilijk in onderhoud? Nee hoor, helemaal niet! Hoe je de lamellen schoonmaakt, verschilt per stof. Sommige stoffen reinig je gewoon met een vochtige doek of zachte borstel. Andere kun je met de hand wassen. Je haalt dan de lamellen uit de rail en verwijdert de onderketting en verzwaringsplaatjes. Na het wassen van de lamellen, spoel je ze af met lauw water en hang je ze nat terug, inclusief onderketting en verzwaringsplaatjes. Kom naar Parket Floors in Zwaag voor advies, inspiratie en ideeën voor de stoffen lamellen van Toppoint!

'Makkelijk de ramen schoonmaken'

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies een materiaal, kleur en afwerking. Parket Floors doet de rest.'

STOF 35
STOF 34
STOF 33
STOF 32
STOF 31
STOF 30
STOF 29
STOF 28
STOF 27
STOF 26
STOF 25
STOF 24
STOF 23
STOF 22
STOF 21
STOF 20
STOF 19
STOF 18
STOF 17
STOF 16
STOF 15
STOF 14
STOF 13
STOF 12
STOF 11
STOF 10
STOF 9
STOF 8
STOF 7
STOF 6
STOF 5
STOF 4
STOF 3
STOF 2
STOF 1

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Verticale lamellen, praktisch en strak!

Meer licht in de kamer? Kies de juiste raamdecoratie!