Transparante paneelgordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Transparante paneelgordijnen: op en top sfeermakers

Lichtdoorlatende raambekleding voor grote of hoge ramen nodig? Of voor je schuifpui? Kom naar Parket Floors! We maken transparante paneelgordijnen van Toppoint tot wel 3 meter hoog voor je. En je hebt een ruimte keuze aan stoffen, in allerlei prints en kleuren. Of je woonstijl nu modern, klassiek of landelijk is, je vindt altijd een stof die past in jouw interieur! Zeker met het stijladvies van onze ervaren medewerkers!

In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we extragrote stofstalen om je te inspireren en je keuze te vergemakkelijken. Op een hightech ledscherm zie je ook precies wat je transparante paneelgordijnen voor de lichtinval in je huis doen. Overdag én ’s avonds. Of in combinatie met andere raamdecoratie. Kom snel langs in Zwaag om de collectie te bekijken. Je vindt onze ruim opgezette showroom aan De Oude Veiling. We hebben ook prachtige vloeren, alles-in-een dus! Maak snel een vrijblijvende afspraak.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

‘Parket Floors gaf het advies om houten latjes horizontaal op de panelen te plaatsen, dat was voor mij de finishing touch van de panelen’. 

Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende zonwering.

 

Kies je afwerking

De stoffen van transparante paneelgordijnen zijn dun geweven. Je kunt ze op verschillende manieren laten afwerken. Denk bijvoorbeeld aan een brandvertragende of warmtewerende metallic coating. En met een vuilafstotende teflon laag heb je geen omkijken naar het onderhoud. Wil je de panelen horizontaal afwerken met houten latjes? En vind je latjes aan de onderkant mooier of juist aan de bovenkant? De keus is aan jou! Je kunt ze ook nog symmetrisch of asymmetrisch over de panelen verdelen. De bediening van je paneelgordijnen gaat geruisloos, met de hand of met een koord. Bij Parket Floors vertellen we je graag meer over al dit soort technische aspecten.

Afwerking met houten details

 

Combineer naar hartenlust

Transparante paneelgordijnen zorgen voor sfeer, maar bieden weinig privacy. Door ze te combineren met verduisterende rolgordijnen voorkom je inkijk ’s avonds. Hoe goed dat werkt, zie je op ons bijzondere ledscherm. Dubbele raamdecoratie heeft nog meer voordelen. Want je verbetert er ook meteen de akoestiek en isolatie van een ruimte mee, voor meer comfort en minder energiekosten!

Heb je kleine ramen in dezelfde ruimte? Bekleed ze dan met dezelfde stof als je paneelgordijnen. Dat geeft balans in je interieur. Bij Parket Floors kun je altijd terecht voor stijladvies. Of we komen gewoon bij je thuis voor een adviesgesprek. Natuurlijk kun je ook op ons vertrouwen voor het opmeten van je ramen en het plaatsen van je paneelgordijnen. Maak direct een afspraak, zonder enige verplichting!

Toppoint paneelgordijnen in 156 stoffen

'Kies de stof, breedte en afwerking. Parket Floors doet de rest'

rolgordijn 8648
rolgordijn 9649
rolgordijn 9658
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 8655
rolgordijn 1433
rolgordijn 4773
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4762
rolgordijn 5127
rolgordijn 5129
rolgordijn 2625b
rolgordijn 2525
rolgordijn 8624b
rolgordijn 4774
rolgordijn 2537
rolgordijn 2333
rolgordijn 4766b

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

'Alle panelen in 1 railsysteem'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

 

Transparante paneelgordijnen combineren perfect met:

Horren

Jaloezieën

Verduisterende rolgordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Panelen of lamellen, wat is het verschil?

Deel je ruimte op met raamdecoratie