Transparante plisségordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de stof en afwerking, Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Transparante plisségordijnen: voor sfeer in elk interieur

Met transparante plisségordijnen van Toppoint filter je het licht. Je creëert een aangename sfeer, terwijl je ongehinderd naar buiten kijkt. Voor meer privacy ’s avonds combineer je de plisségordijnen met overgordijnen. Dat maakt een ruimte extra sfeervol en verbetert tegelijk de akoestiek en isolatie. Met deze combinatie regel je de lichtinval in je huis helemaal naar wens. Ontdek bij Parket Floors hoe het werkt op het hightech ledscherm van onze in-huis Toppoint Conceptstore.

Je hebt de keuze uit transparante plisséstoffen in plooibreedtes van 20 of 32 mm. Bij grote ramen geeft de bredere plooi een mooi, robuust effect. De smalle plooi is meer geschikt voor een smalle glaslijst, draaikiepramen en serres. Stijladvies of inspiratie nodig? Of meer weten over de technische details? Bij Parket Floors nemen we graag de tijd voor je. Kom snel langs in Zwaag of maak een vrijblijvende afspraak!

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

‘Parket Floors adviseerde om transparante plisségordijnen te combineren met gordijnen voor de juiste sfeer in mijn interieur. Ik ben erg blij met het resultaat’.

Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.

 

Plissés, mooi op iedere hoogte

Plisségordijnen van Toppoint zijn praktisch én veilig voor je kinderen. Door verschillende technieken zijn ze geschikt voor iedere raamsituatie.
1) Top-down: Schuif de stof van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Schuif de stof open en dicht zowel van boven- als onderaf, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

Meer weten over de transparante plisségordijnen van Toppoint? Ontdek de collectie met eigen ogen bij Parket Floors. Maak een afspraak of kom langs in Zwaag. Je vindt ons aan De Oude Veiling. Makkelijk bereikbaar en met een eigen parkeerplaats.

'Geen inkijk op ooghoogte'

 

Bedien je plissés elektrisch

Elektrische bediening is pure luxe. En je geniet er zelfs van met een draadloze aansluiting! Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, met afstandsbediening. Ook bij meerdere plissés heb je aan één afstandsbediening genoeg. Daarmee stuur je de gordijnen los van elkaar en samen aan. Deze optie is er al vanaf € 125,-. HUB’s zoals Homey of Klik aan klik uit laten zich heel eenvoudig aan je raamdecoratie koppelen. Kom snel eens kijken bij Parket Floors in Zwaag. We zoeken een rustig plekje in onze grote showroom om je alles te vertellen over de elektrische bediening van je raamdecoratie.

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies de stof en afwerking, Parket Floors doet de rest'

3 room
6 linnen
7 jute
8 taupe
12 zilver
15 lei
blauwgrijs1
antracietgemeleerd2
jeansblauw2
grijs3
grijs4
taupe5
zand1
zand3
zand8
zand9
zand4
wit3
zand5
lichtroze1
lichtroze2
heidepaars1
heidepaars2
heidepaars3
donkertaupe2
donkertaupe3
antracietgemeleerd1
antraciet1
donkertaupe4
bruin1
bruin2
ecru1
lichtgrijs5
lichtgrijs6

Goed advies? Kom langs bij Parket Floors of maak direct een afspraak.

 

 

Montage zonder boren of schroeven

Monteer je transparante plisségordijnen heel eenvoudig met EasyClick . Met dit handige montagesysteem blijven je kozijnen onbeschadigd, doordat het aluminium frame met magneet- of klikband op je kozijn vastzit. Er passen verschillende raamdecoratieproducten in het frame. Bijvoorbeeld plisségordijnen, Toppoint Duette®Shades of Scala® aluminium jaloezieën. De EasyClick frames zijn er in 5 RAL-kleuren, ook in mat zwart. Ze zijn mooi en strak afgewerkt en kindveilig.

'Mogelijk in elke RAL kleur'

'Voor elk raam hetzelfde plisségordijn'

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

'Speciale vormen, geen probleem'

Transparante plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

Overgordijnen

Verduisterende gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Waarom kiezen voor elektrische raamdecoratie?

Plisségordijnen, mooi blikdicht