Transparante rolgordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Transparante rolgordijnen: aantrekkelijk in alle opzichten

Met transparante rolgordijnen van Toppoint dim je het daglicht heel subtiel en creëer je privacy. Hoewel jij gewoon naar buiten kunt kijken, heb je van buitenaf nauwelijks inkijk. Alleen contouren zijn zichtbaar. Bovendien houden transparante rolgordijnen warmte tegen, door een thermische coating op de stof. Deze raamdecoratie is behalve praktisch ook heel betaalbaar. En de combinatie met gordijnen is prachtig! Kom naar Parket Floors en ontdek het met eigen ogen. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we een uniek ledscherm dat precies laat zien wat deze combinatie doet voor de lichtinval in je huis. Kom gauw bij ons langs in Zwaag. Of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

 

‘De interieuradviseuse van Parket Floors adviseerde mij om meerdere raamproducten te combineren. Het resultaat: de perfecte combinatie voor mijn privacy’.

Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.

 

Afwerking in stijl

Niet alleen de keuze van de stof is bepalend voor de uitstraling van je transparante rolgordijnen, ook de afwerking. Zo zijn gekleurde steunen een mooie finishing touch. Je kunt ze afstemmen op je kozijnen of juist voor een designaccent gaan met een hele andere kleur. Toppoint biedt ook stijlvolle, strak vormgegeven cassettes. Daarin laat je je Toppoint-rolgordijn netjes ‘verdwijnen’. Er zijn 3 soorten cassettes. Je kunt kiezen uit design aluminium, strak wit of zwart.

Ook de onderlatafwerking geeft je rolgordijn een accent. Toppoint rolgordijnen hebben een aluminium design onderlat, in glanzend wit, zwart structuur, champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium. Een andere optie is de onderlat met stof te laten bekleden. Of een houten onderlat te kiezen. Dat geeft warmte en een vleugje Deens design aan je interieur. Bij Parket Floors denken we graag met je mee over de styling van je raamdecoratie!

'Afwerking tot aan de onderlat!'

 

Elektrische bediening: wat een gemak!

Bedien je transparante rolgordijnen elektrisch. Ook met een draadloze aansluiting kan dat! Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee stuur je meerdere rolgordijnen aan, los of samen. Het koppelen van een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit is simpel. Deze optie heb al vanaf € 125,- in huis. Meer weten? Bij Parket Floors beantwoorden we al je vragen! Kom langs in Zwaag, aan De Oude Veiling. Of maak nu een vrijblijvende afspraak. We nemen graag de tijd voor je!

 

Transparante rolgordijnen en overgordijnen: een topcombinatie

Met transparante rolgordijnen zit je ’s avonds wat minder privé. Dat los je simpel op door ze met gordijnen te combineren. Zo breek je ook de horizontale lijnen van het rolgordijn. Bovendien geef je je interieur meer warmte en sfeer en verbeter je de akoestiek. Ga voor een gordijn in dezelfde kleur als je rolgordijn of kies juist een contrasterende kleur. Toppoints stoffencollectie is heel uitgebreid, je vindt altijd een stof naar jouw smaak. Kiezen is extra makkelijk met onze groot-formaat stofstalen. Kom naar Parket Floors voor inspiratie, ideeën en vakkundig advies! We verzorgen ook het meten van je ramen en het plaatsen van je raamdecoratie. Maak snel een afspraak!

'Zorgeloos 7 jaar garantie'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen

'Kies een stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5408
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 5129
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

'Altijd afgestemd op jouw woonstijl'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

'Een strakke look met een cassette of koof'

Rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Verduisterende gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Frisse uitstraling met lichtdoorlatende rolgordijnen

Sluit je raamdecoratie aan op een smart home hub