Raamproducten met UV-werende werking bij Parket Floors

Houd UV straling buiten

 

Raamdecoratie die UV kan weren:

Plisségordijnen

EasyClick

Duette®Shades

Versus® gordijnen

Verticale lamellen

UV-werende raamdecoratie

Het is natuurlijk fijn om het zonnetje in huis te hebben, maar te veel zonlicht kan ook hinderlijk zijn. Bovendien is er de UV-straling om rekening mee te houden. Deze straling kan een negatief effect hebben op je gezondheid en je meubels kunnen ervan verkleuren.

Stoffen die UV-straling tegenhouden

Een gordijn of jaloezie filtert het zonlicht. Je past de lichtinval aan en maakt het licht minder fel. Daardoor blijft je tv- of computerscherm leesbaar.

Met de juiste Toppoint raamdecoratie geniet je van het daglicht en kun je onbelemmerd naar buiten kijken. Het felle buitenlicht pas je naar wens aan. Raamdecoratie houdt je huis lekker koel, doordat de warmte buiten blijft. Met een stof die ook de UV-straling weert, blijven je meubels en behang langer mooi en verkleuren ze minder snel. Daarbij is minder UV-straling goed voor je gezondheid.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.