Verduisterende raamdecoratie bij Parket Floors

Met 2 lagen maximale verduistering

 

Verduisterende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Verticale lamellen

Paneelgordijnen

EasyClick

Duette®Shades

Plisségordijnen

Jaloezieën

Ga voor 100% verduistering!

Verduisterende raamdecoratie is goed voor je nachtrust. Bij Parket Floors vind je raamdecoratie van Toppoint die het daglicht goed dimt (Dimout) of zelfs helemaal buitensluit (Blackout). Toppoint biedt je een ruime keuze aan raamdecoratie in Dimout- en Blackout-versies. Zo zijn er de Toppoint  Duette®Shadesplissésrolgordijnenpaneelgordijnengordijnen of vouwgordijnen. Bij Toppoint gordijnen en vouwgordijnen is je stofkeuze onbeperkt. Welke stof van Toppoint je ook kiest, we kunnen deze altijd voor je afwerken met een Dimout-voering of Blackout-voering.

Tweelaagse raamdecoratie: voor optimale verduistering

Plissés en jaloezieën zijn nooit volledig lichtdicht. Dat komt onder meer door de gaatjes voor de koorden in de stof en lamellen. Bij jaloezieën lost een ladderband dit probleem gedeeltelijk op. Een ladderband is mooi en verhoogt tegelijk het verduisterende effect. Wil je plissés of jaloezieën en toch optimale verduistering? Denk dan eens aan een combinatie met verduisterende gordijnen. Voor een perfecte lichtfiltering en privacy overdag en maximale verduistering ’s nachts.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.