Verduisterende Toppoint Duette®Shades bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de stof en het model, Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Verduisterende Duette®Shades: maatwerk naar jouw smaak

De mooie Toppoint Duette®Shades met hun honingraatstructuur zijn er ook in een verduisterende variant. Daarmee is het mogelijk ramen in allerlei vormen te verduisteren. Van kleine tot grote raampartijen en van dakramen tot lichtkoepels.

Ontdek de verduisterende Duette®Shades bij Parket Floors in Zwaag. Ervaar via het grote hightech ledscherm van onze in-huis Toppoint Conceptstore hoe goed ze het licht tegenhouden. En maak een keuze uit onze uitgebreide collectie Toppoint stoffen. Ze zijn er in allerlei kleuren en stijlen, met of zonder structuur. Doe ideeën op met onze extragrote stofstalen en laat je inspireren en adviseren.

Ook over de afwerking van je raamdecoratie denken we graag met je mee. Je kunt kiezen uit plooien van 25, 32 of 64 mm. De brede plooi staat mooi bij grote ramen. Voor kleinere ramen, zoals een draaikiepraam, is de kleinste plooibreedte beter. Bedien de verduisterende Duette®Shades elektrisch of met de hand.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

‘Voor mijn draai-kiepramen in de slaapkamer adviseerde Parket Floors Toppoint Duette®Shades in combinatie met Easyclick, het is nu goed donker in mijn slaapkamer en de isolerende functie is perfect’.

Toppoint Duette®Shades kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.

 

Open je Duette®Shades op verschillende manieren

Verduisterende Duette®Shades zijn niet alleen elegant, maar ook praktisch. Verschillende technieken maakt ze geschikt voor vrijwel elke raamsituatie.
1) Top-down: Schuif de stof van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Schuif de stof zowel van boven- als onderaf open en dicht, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

'Mooi op ooghoogte te hangen'

 

Elektrisch bedieningsgemak

Open en sluit je verduisterende Duette®Shades met een druk op de knop. Dat kan zelfs met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee stuur je meerdere Duette®Shades aan, zowel afzonderlijk als samen. Deze optie is er al vanaf € 125,-.
Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? De koppeling met je Toppoint raamdecoratie is heel eenvoudig. Bij Parket Floors laten we graag zien hoe de elektrische bediening van je raamdecoratie werkt. Kom langs in Zwaag, aan De Oude Veiling. Of maak nu een vrijblijvende afspraak.

 

Ga voor optimale verduistering met Easyclick & Duette®Shades

Met verduisterende Duette®Shades en het EasyClick systeem geniet je van ultieme verduistering én gemak. Het EasyClick frame laat zich eenvoudig op je kozijn vastzetten met magneet- of klikband. Dus zonder boren of schroeven! Van hinderlijke lichtkieren heb je geen last, doordat de koorden bij verduisterende Duette®Shades aan de binnenkant zitten. Met EasyClick komt er ook aan de zijkant vrijwel geen licht binnen. Dat komt door het naadloos aansluitende profiel.

'Zonder boren of schroeven monteren'

Voor elk raam dezelfde Duette®Shades

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies je stof en afwerking, Parket Floors doet de rest'

3 room
6 linnen
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
12 zilver
15 lei
zand9
wit3
wit4
wit6
zand8
zand3
zand6
bruin2
bruin1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

'Combineer met gordijnen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Verduisterende Duette®Shades combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Gevoerde raamdecoratie in de slaapkamer