Verduisterende plisségordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de stof en afwerking, Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Maak het lekker donker!

Met de verduisterende plisségordijnen van Toppoint maak je iedere ruimte in je huis donker. Zo wordt je zolder bijvoorbeeld een extra slaapkamer met verduisterende plissés op je dakramen. Ook voor je studeerkamer of op kantoor is deze raamdecoratie ideaal. Staan je verduisterende plisségordijnen overdag open, dan heb je geen irritante glinsteringen op je beeldscherm. En ’s avonds heb je geen last van inkijk. In de in-huis Toppoint Conceptstore van Parket Floors vind je verduisterende plisségordijnen voor vrijwel elke raampartij. Je hebt de keuze uit twee plooibreedtes: 20 en 32 mm. De smalle plooi is mooi bij ramen met een smal kozijn, omdat de plissé niet uitsteekt.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

‘In mijn slaapkamer wil ik het in de nacht graag donker hebben, maar overdag ook daglicht binnen laten komen zonder directe inkijk. Het advies: een combinatie van 2 plisségordijnen in 1 raam, precies waar ik naar op zoek was’

Ga je voor gemak? Kies dan voor elektrische bediening. Ook zonder contactpunt te installeren dankzij de oplaadbare accu’s.

 

Plisségordijnen in 4 modellen

Plisségordijnen zijn elegant, maar ook praktisch. Door verschillende technieken zijn ze geschikt voor vrijwel elke raamsituatie.
1) Top-down: Schuif de stof van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Schuif de stof open en dicht zowel van boven- als onderaf, voor een zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven

'Combineer 2 stoffen in 1'

 

Elektrisch bedieningsgemak

Wil je je verduisterende plissés elektrisch openen en sluiten? Dat kan! Zelfs een draadloze aansluiting is dat mogelijk. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee stuur je meerdere plissés aan, apart én samen. Je hebt deze optie al vanaf € 125,-. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Die koppel je heel eenvoudig aan je Toppoint raamdecoratie. Kom naar Parket Floor in Zwaag voor alle details en advies. Je vindt onze showroom aan De Oude Veiling. Makkelijk bereikbaar en met eigen parkeerplaats. Maak vrijblijvend een afspraak!

 

Verduisterende plissés en EasyClick, perfect voor draaikiepramen

Heb je draaikiepramen, dan is een combinatie van verduisterende plisségordijnen en EasyClick ideaal. Met EasyClick bevestig je je plissés zonder boren of schroeven. Bovendien kun je in het Easy Click frame een verduisterende stof combineren met een niet-verduisterende stof. Een handige twee-in-één raamdecoratie! Bij Parket Floors nemen we graag de tijd om je advies te geven over de mooiste en beste oplossing voor jou.

'Boren en schroeven niet nodig'

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies jouw stof en afwerking, Parket Floors doet de rest'

2 lelie
6 linnen
7 jute
13 beton
12 zilver
15 lei
wit3
wit4
lichtroze1
lichtroze2
zand8
zand3
zand6
taupe3
heidepaars3
donkertaupe3
antracietgemeleerd1
bruin1
grijs3
grijs4
grijs1
blauwgrijs1
antracietgemeleerd2
grijs2
lichtgrijs9
lichtgrijs6

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

 

'Makkelijk te bedienen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Verduisterende plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Pollen uit de slaapkamer houden

Waarom kiezen voor elektrische raamdecoratie?