Verduisterende rolgordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies de stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Verduisterende rolgordijnen, om het écht donker te maken

Overdag natuurlijk licht en ’s avonds heerlijk donker? Kies voor de verduisterende rolgordijnen van Toppoint bij Parket Floors. In onze in-huis Toppoint Conceptstore vind je deze raamdecoratie in allerlei stoffen en kleuren. Ook voor jouw interieur dus! Met de stofkeuze bepaal je hoeveel licht je rolgordijn doorlaat. De weving, dikte en coating van de stof maken je rolgordijn deels of volledig verduisterend. Kom de grote collectie verduisterende stoffen van Toppoint bekijken bij Parket Floors. Met onze extragrote stofstalen maak je eenvoudig een keuze. En je ziet op ons hightech ledscherm meteen wat deze raamdecoratie voor de lichtinval in je huis doet. Maak nu een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Zwaag of bij je thuis!

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

‘Parket Floors adviseerde mij om een verduisterend rolgordijn te combineren met een in-between. Nooit gedacht dat het zo’n mooi resultaat zou opleveren’.

Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.

 

Verduisterende rolgordijnen: ook heel praktisch

Verduisterende rolgordijnen houden niet alleen licht tegen. Dankzij een thermische coating zorgen ze bovendien dat het lekker koel is in je huis. Bij Toppoint kun je ook kiezen uit verschillende brandvertragende stoffen. Wel zo veilig als je het graag gezellig maakt met kaarsen. En wat dacht je van stoffen met een vuilafstotende coating? Dat scheelt je weer schoonmaakwerk!

technische tekening

'Afwerking tot aan de onderlat!'

 

Elektrische bediening, heerlijk luxe

Je verduisterende rolgordijnen openen en sluiten met een druk op de knop? Het kan zelfs met een draadloze aansluiting! Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee stuur je meerdere rolgordijnen aan, samen of afzonderlijk. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Je maakt heel eenvoudig een koppeling met je Toppoint raamdecoratie. Deze optie is er al vanaf € 125,-. Wil je meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak met Parket Floors, in onze showroom aan De Oude Veiling in Zwaag of bij je thuis!

 

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

 

Rolgordijnen, ook voor grote ramen

Heeft je huis brede of hoge ramen? Ook dan zijn verduisterende rolgordijnen van Toppoint iets voor jou. Dankzij een handige techniek is het mogelijk meerdere rolgordijnen aan elkaar te koppelen. Daardoor gaat deze raamdecoratie tot een breedte van wel 8 meter. De rolgordijnen zijn los én samen te bedienen. Kom snel bij ons langs voor meer informatie en inspiratie. We geven je graag stijl- en technisch advies. Ook voor de mooiste vloeren ben je trouwens aan het goede adres in Zwaag. Dat is het gemak van het totaalconcept van Parket Floors! Maak nu een afspraak, zónder enige verplichting.

'Zorgeloos 7 jaar garantie'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen

'Kies de stoffen en afwerking. Parket Floors doet de rest'

rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4054
rolgordijn 8648
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 5127
rolgordijn 5129
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 4774
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak.

Verduisterende rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Combineer eens met een rolgordijn

Elektrische raamdecoratie