Verduisterende vouwgordijnen bij Parket Floors

3

stappen

'Kies je stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

Details matter

 

Verduisterende vouwgordijnen: multi-inzetbaar

Raamdecoratie maakt je interieur rijker en luxer. Neem de verduisterende vouwgordijnen van Toppoint. Ze zijn mooi en van hoge kwaliteit, bieden je privacy én dempen het geluid in holle ruimtes. En of dat nog niet genoeg is, reguleren ze ook de temperatuur in je huis! In de zomer houd je het lekker koel, terwijl je het in de winter behaaglijk warm hebt.

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09.00-17.30 uur

Zaterdag
09.00-17.00 uur

Klantervaring

 

‘Onze vouwgordijnen zijn perfect op maat. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat’.

Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat bij jouw interieur past.

 

Voor elk raam en elke woonstijl

Bij Parket Floors maken we de verduisterende vouwgordijnen van Toppoint op maat van jouw ramen. En we stemmen ze ook helemaal af op jouw smaak. Wil je bijvoorbeeld een stof die niet van zichzelf verduisterend is? Dan voeren we die voor je. Je kunt kiezen uit verschillende voeringstoffen: basic, molton, dim-out, black-out of verduisterend. Belangrijk is wel dat de voering bij de stof past. Zo moet de krimptolerantie gelijk zijn, met het oog op de reiniging. Wij helpen je graag de juiste verduisterende vouwgordijnen voor jouw interieur te kiezen. Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen!

Bij Toppoint heb je een ruime keuze in stoffen, kleuren, prints en afwerking voor je verduisterende vouwgordijnen. Wil je bijvoorbeeld de baleinen aan de voorkant of achterkant als finishing touch? Kom naar Parket Floors in Zwaag. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we extragrote stofstalen. Dat helpt je eenvoudig een keuze te maken. En op ons unieke ledscherm zie je wat het lichteffect is van je verduisterende vouwgordijnen, onder verschillende omstandigheden. Maak nu een vrijblijvende adviesafspraak en doe volop inspiratie en ideeën op!

'Altijd naar wens samen te stellen'

 

Elektrische bediening: lekker makkelijk

Stuur je verduisterende vouwgordijnen aan met een druk op de knop! Dat kan zelfs met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, met afstandsbediening. Daarmee bedien je ook meerdere vouwgordijnen elektrisch, los van elkaar en samen. Heb je een HUB zoals Homey of Trust? Je maakt eenvoudig de koppeling met je Toppoint raamdecoratie. Dat kan al vanaf € 125,-. Maak vrijblijvend een afspraak met Parket Floors. Je vindt ons aan De Oude Veiling in Zwaag. Makkelijk bereikbaar en met eigen parkeerplaats!

 

Geniet van een topcombinatie

Verduisterende vouwgordijnen houden licht en warmte tegen. Maar doe je ze overdag open, dan heb je natuurlijk niet veel privacy. Een combinatie van vouwgordijnen met in-between gordijnen biedt uitkomst. Kies voor dezelfde kleur of juist een contrasterende kleur. Met een combinatie van verduisterende vouwgordijnen en in-between gordijnen, geef je niet alleen meer sfeer aan een ruimte. Je filtert bovendien het licht en dempt het geluid voor een betere akoestiek.

 

Verduisterende vouwgordijnen: overal geschikt

Bij Parket Floors vind je een grote keuze aan Toppoint stoffen voor verduisterende vouwgordijnen. Dat gaat van effen basiskleuren tot kleurige patronen. Of je nu vouwgordijnen voor de woonkamer of de kinderkamer zoekt, we hebben een stof die je mooi vindt. Maak ook kennis met de exclusieve No Limits stoffen. Ze zijn vocht- en schimmelwerend en UV-bestendig waardoor ze hun kleur behouden. Met de No Limits stoffen kun je ook in vochtige ruimtes verduisterende vouwgordijnen gebruiken. Bijvoorbeeld je badkamer, keuken of tuin. Meer weten? Kom langs bij Parket Floors in Zwaag. Of maak meteen een afspraak voor een adviesgesprek.

'Ideaal voor voor vochtige ruimtes'

Toppoint vouwgordijnen, in meer dan 1.250 stoffen

'Kies de stof en afwerking. Parket Floors doet de rest'

lichtroze1
roze fluweel pag 14
zalmroze1
roestroze pag8
donkerroze1
paars1
lila fluweel pag 14
heidepaars1
heidepaars2
heidepaars3
taupe3
taupe1
taupe2
gemeleerd3
lichtgrijs6
lichtgrijs4
lichtgrijs3
grijs1
jeansgrijs1
jeansgrijs2
jeansblauw1
beluga pag 35
isola pag 35
donkergroen1
groen fluweel pag 29
mintgroen pag 30
botanisch pag 39
taupe4
lichtgrijs6
witbeige1
zand8
zand3
zand2
zandmarmer1
oranjebruin1
okergeel3
okergeel2
okergeel pag 29
donker oker montana pag 37
okergeel1
donkertaupe2
zwartbruin1
antracietV1
grijs5
wit fluweel pag 14
wit9
ecru13

Goed advies? Kom langs of maak direct een afspraak.

'De voordelen van verduisterende vouwgordijnen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij Parket Floors

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak direct een afspraak!

Verduisterende vouwgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Vouwgordijnen voor ieder interieur

Sluit je raamdecoratie aan op een smart home hub