Raamdecoratie voor vochtige ruimtes bij Parket Floors

Kies voor vochtbestendige materialen

 

Raamdecoratie voor vochtige ruimtes:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Duette®Shades

EasyClick

Verticale lamellen

Jaloezieën

Paneelgordijnen

Horren

Toppoint: de beste raamdecoratie voor vochtige ruimtes

Wil je mooie raamdecoratie in je badkamer of keuken? Bij Parket Floors bieden we je heel veel keuze! We hebben verschillende soorten raamdecoratie van Toppoint voor vochtige ruimtes, allemaal even mooi en sterk.

Vochtbestendige raamdecoratie

Raamdecoratie in je badkamer of keuken moet natuurlijk tegen vocht kunnen. Dat geldt niet alleen voor de stof en de lamellen, maar ook voor de profielen en onzichtbare onderdelen. Neem de Scala® aluminium jaloezieën van Toppoint. Alle onderdelen van deze jaloezie kunnen tegen vocht. Voor een jaloezie is dat uniek. Ook het Toppoint EasyClick systeem met magneet- of klikband is heel geschikt voor vochtige ruimtes.

Stoffen voor vochtige ruimtes

Toppoint biedt veel vochtbestendige stoffen voor je raamdecoratie. Zo kan een groot deel van de plissésDuette®ShadesrolgordijnenLamellen uit de Toppoint collectie uitstekend tegen vocht. De meeste van deze stoffen zijn gemaakt van polyester vezels. Dit soort vezels doet het goed in vochtige ruimtes. Onovertroffen zijn de schimmelwerende screenstoffen. Deze houd je  eenvoudig schoon, gewoon met een vochtige doek.

Ruime keuze in raamdecoratie voor je badkamer of keuken

Bij Parket Floors hebben we altijd een passende Toppoint oplossing voor je badkamer of keuken. Welke raamdecoratie je ook mooi vindt, er is een vochtbestendige variant. Van paneelgordijnen, rolgordijnen, plissés, Duette®Shades en vouwgordijnen tot jaloezieën, gordijnen, verticale lamellen en in-betweens.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.