Zonreflecterende raamdecoratie bij Parket Floors

Filter je licht eenvoudig

 

Zonreflecterende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Jaloezieën

Lamellen

Paneelgordijnen

EasyClick

Filter het licht met je raamdecoratie

Heerlijk, het zonnetje in huis! Maar te veel zonlicht is ook niet goed. Het wordt al snel te warm in huis. En zonlicht in het beeldscherm van je computer of tv is ook niet prettig. Met de juiste raamdecoratie van Toppoint heb je daar allemaal geen last van. Je regelt de hoeveelheid zon en lichtinval in een ruimte zoals jij dat wilt!

Voorkom storende lichtinval op je beeldscherm

Met een gordijn of jaloezie van Toppoint filter je het licht. Je past de lichtinval makkelijk aan en maakt het minder fel. Op die manier blijft je computerscherm of tv-scherm goed leesbaar. Bovendien kun je gewoon naar buiten kijken en van het daglicht genieten. Een ander voordeel is dat je met de juiste raamdecoratie warmte van buiten tegenhoudt. Zo blijft het binnen lekker koel!

Reflecterende coatings

Bij Parket Floors heb je een grote keuze aan raamdecoratie met een zonreflecterende werking. Ken je bijvoorbeeld de Scala® en Silva® jaloezieën en de verticale lamellen uit de Toppoint collectie? Je bepaalt eenvoudig hoeveel zonlicht er binnenkomt door ze te kantelen. De Toppoint plissés en Duette®Shades zijn eveneens handig. Die schuif je overal voor het raam open en dicht. Ook een deel van de Toppoint  rolgordijnenvouwgordijnen en gordijnstoffen heeft een reflecterende coating waarmee je warmte en zonlicht uit je huis of kantoor houdt. De lichtdoorlatendheid verschilt per stof. Je stofkeuze bepaalt dus de lichtinval.

Parket Floors: voor advies, meten en plaatsen

Wil je meer weten over de beste raamdecoratie voor jou? Bij Parket Floors in Zwaag geven we je met alle plezier technisch en stijladvies. Daarmee maak je altijd de juiste keuze. Neem snel contact op.

Wij nemen graag de tijd om je te adviseren en te inspireren. In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we groot-formaat stofstalen. En op een uniek ledscherm zie je met eigen ogen het effect van raamdecoratie op de lichtinval. Dat maakt kiezen niet alleen makkelijk, maar ook een beleving! Ook voor het inmeten en plaatsen van je raamdecoratie kun je op ons rekenen. Kom vrijblijvend langs aan De Oude Veiling in Zwaag. Of maak direct een afspraak.

Advies of inspiratie nodig? Maak een afspraak of ga langs bij Parket Floors.