Plisségordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking, uw Toppoint dealer doet de rest'

 

Toppoint plisségordijnen, voor elke raam geschikt

Toppoint plissés, overal te plaatsen & in elke gewenste stand te openen. Met unieke honingraatstructuur, geschikt voor vrijwel elk type raam. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar twee plooibreedtes, 20 en 32 mm.
Transparante plisségordijnen: Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. U kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect tegen inkijk overdag. Combineer bijv. met een verduisterend gordijn voor optimale lichtfiltering
Semi-transparante plisségordijnen: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van uw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen. Deze plissés combineren zowel met een in-between of een overgordijn.
Verduisterende plisségordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust. Perfect te combineren met (semi-)transparant gordijn.

Uw Toppoint dealer adviseert u graag over de mogelijkheden.

 


 

 


 

 

Plissés, perfect op ooghoogte

Plisségordijnen zijn functioneel en kindveilig. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze plissé-modellen.

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

Uw lokale vakman kan u volledig informeren over onze collectie plisségordijnen. Maak direct een afspraak.

'Perfect tegen inkijk'

 

Het gemak van elektrische bediening

Bedien uw plissés heel makkelijk met 1 druk op de knop. Dat kan met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De plisségordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heeft u meerdere plisségordijnen? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wilt u uw elektrische plisségordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

Klantervaring

“Bij mijn hoge ramen was een elektrisch plisségordijn met gordijnen dé oplossing. Gigantisch Wonen in Zevenaar heeft mij goed geadviseerd en alles geinstalleerd”.

Mw. Feenstra

 

Toppoint plissé en EasyClick, perfect bij draai-kiep ramen

Plisségordijnen & EasyClick de ideale raamdecoratie, monteren zonder boren of schroeven. In het EasyClick frame kunt u ook kiezen voor een mooie combinatie van een verduisterende en niet-verduisterende stof, 2 in 1. EasyClick, een raamproduct dat naadloos aansluit.

'Plissé en EasyClick voor draai-kiep ramen'

Voor elk raam hetzelfde plisségordijn

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies uw stof en afwerking, uw Toppoint dealer doet de rest'

5 zand
6 linnen
8 taupe
7 jute
14 grijs
15 lei
wit4
ecru13
lichtroze1
lichtroze2
zand8
zand3
zand6
bruin1
donkertaupe3
zwartbruin1
donkertaupe3
donkertaupe2
taupe3
blauwgrijs1
jeansblauw2
grijs2
lichtgrijs6
lichtgrijs7

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

'Speciale ramen? Geen probleem'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

'Past in elke ruimte'

technische tekening

Plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens