Contact

De Japanse plissé hordeur


Toppoint is producent van de bekende Japanse plisséhordeur. Of het nu gaat om een enkele deur, een dubbele deur of een schuifpui, een plissé hordeur is voor bijna elke situatie de perfecte oplossing. Bij een plissé hordeur wordt in plaats van vlak gaas gebruik gemaakt van zigzag geplooid gaas. Geplisseerd gaas is bovendien veel sterker dan vlak horrengaas. 

Alle voordelen van de Japanse Plissé hordeur op een rij

Het grootste voordeel van de plissé hordeur is dat de hordeur bijna op iedere deursituatie kan worden toegepast. Van enkele en dubbele deuren tot aan grote schuifpuien, alles is mogelijk. De plissé hordeur neemt weinig plaats in beslag en blijft tijdens het bedienen van de deur in elke gewenste positie staan. Is de zomer voorbij of begint het voorjaar juist? De plissé hordeur is heel eenvoudig te plaatsen en weer te verwijderen. Daarnaast beweegt de hordeur aan de onderzijde over een zeer platte geleidingsstrip die ervoor zorgt dat de hordeur tevens rolstoelvriendelijk is. Het gehele systeem is daarnaast onderhoudsvrij en weerbestendig.

Geniet van een perfecte bediening van uw plissé hordeur

In een ineengeschoven positie zit het gaas opgesloten in het aluminium sluitprofiel. Het systeem loopt in een zwarte weerbestendige ketting over de geleidestrip. Het openen en sluiten gaat eenvoudig door het aluminium bedieningsprofiel heen en weer te schuiven. De bediening is traploos zodat de deur op iedere positie blijft staan. De deur wordt daarnaast standaard geleverd met een borstelafdichting.

Geplisseerd horgaas voor uw plissé hordeur

Geplisseerd gaas is vele malen sterker dan vlak gaas. Weliswaar is de doorkijk iets minder dan bij de vlakke uitvoering, maar het gaas is beter zichtbaar waardoor men er niet zo snel tegenaan loopt. Bovendien zijn de spandraden die het plisségaas strak houden van ijzersterk nylon gemaakt. Standaard kan men kiezen uit zwart of grijs gaas. Zwart gaas heeft een betere doorkijk, maar is meer zichtbaar. Bij grijs gaas is de doorkijk iets minder, maar het valt daarentegen minder op.

De plissé hordeur is verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur!

Alle plissédeuren worden exact op maat voor u geproduceerd. Standaard zijn de deuren verkrijgbaar in een tiental kleuren. Op wens is het optioneel mogelijk om de deurprofielen in iedere gewenste RAL kleur te leveren. Betreft de afmetingen van de plissé hordeur, kan deze vrij grote oppervlakken bedekken. Bij deuropeningen tot 1,90 meter breed en tot 3 meter hoog kunnen uit een stuk met een enkele plissédeur afgesloten worden. Indien een nog grotere breedte gewenst is kan ervoor gekozen worden om twee deuren naast elkaar toe te laten lopen of zelfs twee deuren aan elkaar te koppelen. In beide gevallen worden boven- en onderprofiel uit een stuk op maat geleverd.

10 redenen om te kiezen voor een Plissé hordeur

  • De plissé hordeur is de meest populaire hor.
  • De plissé hordeur is enorm sterk.
  • De plissé hordeur raakt minder snel beschadigd dan bijvoorbeeld een rolhordeur.
  • De plissé hordeur kan geplaatst worden op grote oppervlakken/openingen.
  • De plissé hordeur blijft op iedere positie staan en schiet niet open of dicht.
  • De plissé hordeur is eenvoudig te verwijderen en te plaatsen.
  • De plissé hordeur neemt weinig plaats in beslag.
  • De plissé hordeur is in veel verschillende profielkleuren beschikbaar.
  • De plissé hordeur heeft twee gratis keuzes in kleur gaas, grijs of zwart.
  • De plissé hordeur neemt weinig ruimte in beslag en zit daardoor niet in de weg.

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Klik hier en vul het formulier in. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.