Houd pollen buiten met een raamhor

Ventileren & pollen weren

 

Pollenwerende raamdecoratie:

Raamhorren

 

Hoe houd je pollen uit de slaapkamer?

Steeds meer mensen hebben last van allergieën veroorzaakt door pollen. Wilt u toch lekker de ramen met mooi weer openzetten, zonder dat een pollenallergie uw dag bederft? Dan kiest u voor pollenwerend horrengaas. Dit weert meer dan 90% van alle pollen en houdt bovendien ook nog de ongewenste insecten buiten. Uw Toppoint dealer adviseert u.

Hooikoorts door de pollen

Met zo’n 5% van alle Nederlanders die elk jaar weer last hebben van een pollenallergie ofwel hooikoorts, zijn er dus zo’n 800.000 mensen die bij mooi weer de deuren en ramen dichthouden omdat ze anders last hebben van niezen, snotteren, jeuk in de ogen, jeuk aan de neus, verstopte neuzen en tranende ogen. Het vervelende is dat die pollen meestal voor een langere periode aanwezig zijn. Al vanaf het vroege voorjaar tot laat in het najaar kunnen pollen deze klachten veroorzaken. En die periode is toch echt te lang om steeds maar alles in huis dicht te houden.

Voor ramen

Als u of iemand bij u thuis last heeft van een pollenallergie, is het goed te weten dat u niet de ramen tijdens een warme en zonnige dag dicht moet houden. Het pollenwerende horrengaas is namelijk een ideale oplossing. Dit gaas is gemaakt van het wereldwijd gepatenteerde Transpatec®. Het heeft een nog fijnere weeftechniek en het gaas heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het meer dan 90% van de pollen tegenhoudt. Ideaal dus als u wel van de buitenlucht wilt genieten en de pollen wilt weren.

Op maat gemaakte horren

Het pollenwerende horrengaas kan geplaatst worden in horren voor ramen. Deze worden altijd voor u op maat gemaakt.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies over raamhorren met pollenwerend gaas. Het opmeten en plaatsen van horren kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.